Ljubimci Magazin

Poslednji pozdrav: Reakcija psa na smrt gazdarice rastužila mnoge (FOTO)

Kada je pre četiri godine Marija udomila psa po imenu Belina, nije znala da će se rastati vrlo brzo. Bile su nerazdvojne. Njena ljubav prema životinjama bila je ogromna. Marija i Belina svaki dan su provodile i sve su radile u paru.

Kada je saznala da ima rak, Marija se borila dugo, ali je bitku ipak izgubila. Njen pas je bio uz nju sve to vreme i terala ju je da se bori još više i jače.

Se fizeram 7 dias da passagem de minha mãe Telma por este mundo. Ontem fizemos a visita ao seu túmulo e a nossa Belinha mais uma vez nos surpreendendo com amor. ????

Gepostet von Dionísio Neto am Donnerstag, 15. Februar 2018

Svima je govorila kako je ona njena medicinska sestra i najbolji lek. Marija je, nažalost, umrla, a iza sebe je ostavila mnogo ožalošćenih ljudi i jednog psa kome je u tom trenutku slomljeno srce, piše Index.hr.

Na njenoj sahrani Belina je učinila nešto što je oduševilo Marijinu ćerku, ali i ceo svet. Došla je do kovčega i poslednji put pozdravila svoju vlasnicu.

Njena ćerka podelila je fotografije na internetu i napisala da su životinje čista ljubav, kao i da je njena majka bila u pravu.

E como um anjo ela passou a noite toda ao seu lado. Mamãe dizia que era a sua enfermeira. A Belinha, como foi batizada…

Gepostet von Dionísio Neto am Samstag, 10. Februar 2018

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

14 Shares
Share via
Copy link