Kada je pre četiri godine Marija udomila psa po imenu Belina, nije znala da će se rastati vrlo brzo. Bile su nerazdvojne. Njena ljubav prema životinjama bila je ogromna. Marija i Belina svaki dan su provodile i sve su radile u paru.

Kada je saznala da ima rak, Marija se borila dugo, ali je bitku ipak izgubila. Njen pas je bio uz nju sve to vreme i terala ju je da se bori još više i jače.

Se fizeram 7 dias da passagem de minha mãe Telma por este mundo. Ontem fizemos a visita ao seu túmulo e a nossa Belinha mais uma vez nos surpreendendo com amor. 🙏🏼🌹🐶

Posted by Dionísio Neto on Donnerstag, 15. Februar 2018

Svima je govorila kako je ona njena medicinska sestra i najbolji lek. Marija je, nažalost, umrla, a iza sebe je ostavila mnogo ožalošćenih ljudi i jednog psa kome je u tom trenutku slomljeno srce, piše Index.hr.

Na njenoj sahrani Belina je učinila nešto što je oduševilo Marijinu ćerku, ali i ceo svet. Došla je do kovčega i poslednji put pozdravila svoju vlasnicu.

Njena ćerka podelila je fotografije na internetu i napisala da su životinje čista ljubav, kao i da je njena majka bila u pravu.

E como um anjo ela passou a noite toda ao seu lado. Mamãe dizia que era a sua enfermeira. A Belinha, como foi batizada…

Posted by Dionísio Neto on Samstag, 10. Februar 2018

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here