Srbija Vesti

Poslanik Milivojević se sakrio ispod skupštinske klupe da bi dobio reč, pa prepao Orlića (VIDEO)

skupstina

Poslanik Demokratske strankeSrđan Milivojević kaže da je juče (7. februar) morao da se “sakrije ispod klupe”, kako bi dobio reč u Skupštini Srbije.

– Ne skrivaju se u Skupštini Srbije ispod klupa samo telefoni na kojima se gledaju neprimereni sadržaji, skrivaju se i poslanici jer je to je jedini način da dobiju reč – kaže Milivojević.

– Ne vidim po kom osnovu. Mi… Milivojeviću – izgovorio je predsednik parlamenta Vladimir Orlić, posle čega je iz skupštinske klupe iskočio poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević.

Poslanik DS je na ovaj način reagovao zbog situacije koja se ranije desila u skupštinskoj sali, kada je predsedavajući Orlić dao reč opozicionom poslaniku Borislavu Novakoviću tek pošto je ovaj napustio salu i tako je bio uskraćen da govori.

– Tu sam vas čekao. Ja moram da se sakrijem ispod klupe, pa da mislite da nisam u sali, pa da onda date reč. Pa, gosn Simo što pravite cirkus od Skupštine? Pa tu sam Vas čekao, Simo gluvaću. Ja čučnem ispod klupe, sakrijem se. Moramo, građani Srbije, da se krijemo po sali od ovog čoveka da bismo dobili reč. Pa ovo nigde na svetu nema! I kažete – imate sva prava, sva prava imamo kad igramo žmurke sa njim – rekao je Milivojević, a prenosi N1.

Izvor: N1, 021.rs

Poslanik tokom sednice Skupštine Srbije gledao filmove za odrasle

Čitajte Luftiku na Google vestima

31 Shares
Share via
Copy link