Magazin

Poslanik izvređao Jokića: “Sluša Cecu, dobija 50 miliona €, pa mu se ne igra za državu”

nikola-jokic-avion
Foto: Screenshot Instagram nuggets

Narodni poslanik u parlamentu Bosne i Hercegovine Nebojša Vukanović poručio je srpskom košarkašu Nikoli Jokiću, koji se nije odazvao pozivu svoje košarkaške reprezentacije da učestvuje na Mundobasketu, da „ne treba nikada više ovamo doći“.

Vukanović je u programu N1, komentarišući zlatnu medalju Lane Pudar na Svetskom juniorskom prvenstvu, ocenio kako smo mi zemlja sportista, a malo se zaneo kada je u pitanju patriotizam i kritikovanje sportista.

– Svaka čast Lani. Videli ste i kako je Srbija pobiedila favorizovanu Litvaniju. Drago mi je i zbog Nikole Jokića, moram i njega prozvati. On sluša koncert Cece, dobije 50 milona po ugovoru pa mu se ne igra za državu. Ne treba nikada više ovamo doći. Vidite kako možemo igrati bez Jokića i Micića koji su dobili milionske ugovore. Oni su uobražene zvezde – rekao je je narodni poslanik, prenosi Nova.

Na konstataciju voditeljke N1 da to nije naša reprezentacija, da je on političar iz Bosne i Hercegovine u kojoj dobija platu, Vukanović je odgovorio “da se raduje i kad BiH dobije”, ali da se mora shvatiti da “nas barem 95 posto u Republici Srpskoj navija za Srbiju”.

– Tako je i u zapadnoj Hercegovini, navija se za Hrvatsku – rekao je Vukanović.

Jokić u ludom provodu na Cecinom koncertu, jedna pesma ga posebno pogodila (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

11 Shares
Share via
Copy link