Beograd Magazin

Mladi poslanici se baš super zezaju, a pet bambija za hit nastup dobija SPS

Uzdanicama Skupštine Srbije Luki Kebari i Janku Languri priključila se i poslanica SPS-a Jelena Mihajlović u svom rep nastupu “Mozak ko treger…”.

Zaista je teško skapirati zašto mladi poslanici u novom sazivu parlamenta imaju potrebu da dospevaju na ih Srbija šeruje zbog gluposti koje izgovaraju za govornicom.

Verujemo da poslanica SPS-a Jelena Mihajlović ima predstavu o tome šta je želela da poruči, ali jedino što će ostati je repovanje u Skupštini. Što bi ova poslanica rekla “Mozak ko treger, ko na bini Džeger, rasteže se, prati, al’ ne može da shvati”.

Novi saziv Parlamenta tek što je počeo sa svojim zasedanjima, a već uveliko je naređao nekoliko “bisera”, uglavnom iz redova mlađe, novije generacije poslanika. Ovoga puta “briljirala” je poslanica Socijalističke partije Srbije, piše Bizlife.

Poslanica SPS Jelena Mihajlović izvela je muzički performans u Skupštini Srbije, tako što je repovala na kraju svog izlaganja.

“Kao neko ko dolazi iz branše muzike i umetnosti, malo ću izaći iz formalnih okvira i dopustićete mi par stihova iz pesme iz 1981. godine”, objasnila je mlađana predstavnica naroda u Domu narodne skupštine.

“U maniru generacije kojoj pripadam, pokušaću da odrepujem”, sa osmehom je najavila mlada poslanica i potom izvela svoj performans.

Iako je njen performans trajao duže od previđenog vremena, predsednik Skupštine Ivica Dačić je bio tolerantan. “Ajde stihovi, ajde”, dopustio je Dačić.

Mladi poslanik jasno i glasno rekao da je Parlament Srbije podrška Aleksandru Vučiću

244 Shares
244 Shares
Share via
Copy link