Magazin Srbija

NASTAVAK : Zašto psi beže od Vučića kao đavo od krsta? A on samo želi da se slika

Internet zajednica pomno prati predesednikov instagram nalog, koji nas je ruku na srce, često nasmejao a i poslužio kao predmet šale na društvenim mrežama.

Poslednja fotografija sa psima nam stiže iz Bahreina i stiče se utisak da od predsednika strahuju ne samo psi iz Srbije već je problem postao međunarodni.

„Nezaboravno popodne u pustinji. Oduševljen sam gostoprimstvom kraljevog sina, Nj.V. šeika Nasera Bin Hamada Al Kalife.

Nikada ništa slično nisam doživeo i nadam se da ću moći da uzvratim. Imao sam priliku da vidim i poznatu rasu bahreinskih pasa – saluki, neverovatno izdržljivi i brzi psi.“

Kratko podsećanje na ove male heroje čije su fotografije nasmejale/ rastužile Srbiju:

1. Najverniji čuvar porodice Šabanaredzović, sa Peštera, postao je pravi heroj nakon što je njegova fotografija sa predsenikom dospela u javnost.

Mišljenja su podeljena, od onih koji kažu da opozicija napada predsenika jer im smeta i kako mazi psa do urnebesnih detaljnih analiza govora tela uplašenih pasa.

vucic-i-kuce

2. Da se poklonu u zube ipak gleda imali smo prilke da vidimo kada je šarplaninac Paša, kojeg je Vučić namenio Putinu, ipak ostao u Srbiji.

Zašto predsenik Rusije nije poveo Pašu sa sobom, ostaje nerazjašnjeno ali je i on postao popularan nakon fotografisanja sa predsednikom. Koliko je srećan zbog toga, prosudite sami.

vucic-i-sarplaninac

Svedoci smo toga da nam predsednik preko svog instagrama šalje poruku da je on jedan „normalan čovek“.

Pratimo ga kako jede razne đakonije, pije i ocenjuje raznorazna vina, ali i mazi pse.

Kraljev sin šeik Nasser Bin Hamad Al Kalifa je takođe podelio fotografije na kojima  pas rase Saluki pozira sa gostom iz Srbije.

Među tim fotografijama je i jedna sa pticom, najverovatnije je u pitanju vrsta sokola. Da li je na pomolu novi serijal sa pticama?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nasser13 (@nasser13hamad)

Zašto psi beže od Vučića kao đavo od krsta? A on samo želi da se slika

Julija Vojinović

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

732 Shares
732 Shares
Share via
Copy link