Magazin

Portugal razbio Švajcarsku, sujetni Ronaldo iskulirao saigrače, samo ga žena brani (VIDEO)

ronaldo-izlazak
Foto: Tanjug/AP

Portugal je sinoć deklasirao Švajcarsku rezulatom 6:1 i plasirao se u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Kataru. Međutim, nakon utakmice, mnogo više se priča o ponašanju najboljeg igrača te reprezentacije – Kristijana Ronalda.

Dok je čitav Portugal uživao u svakom momentu jučerašnje pobede protiv Švajcarske od 6:1, deluje da Ronaldu nije bilo pravo što u tome nije učestvovao od samog početka.

Još tokom intoniranje nacionalne himne na samom startu, videlo se da je nezadovoljan činjenicom da je ostao na klupi, a potom bio okružen sa preko 200 fotoreportera iz čitavog sveta, piše Telegraf.

Međutim, na kraju samog susreta usledio je krajnje nesportski potez o kojem priča ceo svet.

Dok se čitava reprezentacija radovala sa navijačima Portugala koji su došli na stadion “Lusail”, Kristijano je odlučio da samo odšeta u svlačionicu, što nije promaklo svetskim medijima.

Takođe, kamere su zabeležil i njegovu reakciju kod vodećeg gola Portugala. Nigde osmeha na licu.

Indirektno, može se zaključiti da čitava njegova porodica nije zadovoljna što je počeo meč na klupi. Na to nas upućuje poruka supruge Georgine, koja je na svom Instagram profilu za manje od osam sati sakupila preko 3,5 miliona lajkova.

– Čestitke Portugalu! Ali dok je svih 11 igrača na terenu pevalo himnu, čitav svet bio je okrenut prema tebi. Koja je sramota što svet nije mogao da gleda najboljeg igrača na planeti svih 90 minuta. Navijači nisu prestali da skandiraju tvoje ime. Nadam se da će Bog i tvoj prijatelj Fernando (selektor Portugala, prim. aut) još jednom držati ruke i omogućiti nam neko prelepo veče – napisala je Georgina.

Ronaldo već ima petoro dece i čitavo bogatstvo namenjeno surogat majkama da rađaju njegove kopije

Čitajte Luftiku na Google vestima

77 Shares
Share via
Copy link