Horoskop Horoskopski znakovi

Pomračenje Sunca i mlad Mesec 20. aprila donose eksploziju besa i ishitrenih reakcija

besna zena horoskop

Pomračenje Sunca i mlad Mesec očekuju nas 20. aprila 2023. godine i ovo je prvo pomračenje koje se događa u znaku Ovna od 2015. godine.

Ovim astro događajem pokrenut je novi ciklus pomračenja koji će se nastaviti do 2025. godine.

Pomračenje Sunca i mlad Mesec u Ovnu aktiviraju kapiju ka novoj stvarnosti. Vrata će se otvoriti, donoseći nove mogućnosti i nove puteve. Neke od ovih prilika mogu biti iznenađenje, ali druge mogu biti stvari na kojima radimo već neko vreme.

Pomračenja povećavaju našu osetljivost, kreativnost i intuiciju. Pošto je energija Ovna takođe jaka, ovo je naša prilika da pronađemo hrabrost da ostavrimo neke važne stvari u našem životu. Dok energije pomračenja teku, koristite ih da postavite namere, vizualizujete željeni ishod, sagledate stvari na novi način i ostanite otvoreni za promene.

Padajući u znak Ovna, ovo je drugi lunarni ciklus po redu koji počinje u ovom vatrenom znaku. Prvi je bio 21. marta, kada smo imali mlad Mesec u Ovnu. Imati dva moćna lunarna ciklusa jedan do drugog u Ovnu ukazuje na povećanje intenziteta oko tema Ovna. Ovan je vatreni znak, a element vatre koji živi u svima nama daje nam snagu, hrabrost, strast i odlučnost.

Međutim, kada gori previše jako, element vatre može dovesti do besa, impulsivnog ili ega.

Balansiranje naše unutrašnje vatre može biti jedna od dominantnih tema oko ovog pomračenja. Možda osetimo kako nas energija Ovna gura da se zauzmemo za sebe, skočimo u novo i pronađemo samopouzdanje da uđemo na nova vrata koja nam se otvaraju. Ali takođe možemo naći potrebu da to vratimo, ukrotimo svoj ego, preuzmemo odgovornost i preispitamo glas svog srca.

Možete razmišljati o tome šta se dešavalo u vašem životu tokom poslednjeg ciklusa pomračenja Ovan-Vaga, koji je bio od oktobra 2013. do septembra 2015. Nije da će se isti događaji ponoviti, ali možda ćete se naći da istražujete slične teme ili usvojite sledeću lekciju na tom putovanju.

Partner ovom pomračenju biće pomračenje Meseca u Škorpiji 5. maja. Dok putujemo kroz ova dva pomračenja, možemo se osećati neraspoloženo i emocionalno rasejano, zato budite nežni prema sebi i drugima tokom ovog perioda.
Pod ovim pomračenjem, budite sigurni da ste uložili trud da postavite namere, tražite mogućnosti, napravite taj skok napred i postavite se tamo gde želite. Dozvolite svom istinskom, autentičnom da zablista, a prilike će se pojaviti.

Izvor: ALO

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link