Horoskop Horoskopski znakovi

Pomračenje Sunca 10. juna će pogoditi 4 znaka, popravljaće svoj život od glave do pete

devojka-crvenokosa

Pomračenje Sunca 10. juna 2021. najviše će uticati na sve ljude sa Suncem u znaku Blizanaca ili sa Blizancima u usponu. Ako ste Strelac ili imate Strelca u usponu, osetićete ovo pomračenje jače od većine, jer je na našem nebu sazvežđe Strelca nasuprot sazvežđu Blizanaca i u direktnom je poravnanju sa ovim pomračenjem.

Sve u svemu, zateći ćete sebe kako popravljate svoj život od glave do pete, a vaša pojava i ponašanje će se takođe korenito promeniti dok poboljšavate svoju sliku tako da odražava masovne promene koje se dešavaju u vama. Zapamtite, pomračenja se tiču završetka … ali i početaka.

Na kraju, promene u načinu na koji vidite sebe uticaće na to kako vas drugi doživljavaju, što će uticati na sve vaše lične i poslovne odnose.

Odgovor na pomračenje je i psihološki i fizički, jer svaki pojedinac reaguje na jedinstven način. Ovo je sve dobro dok sagledavate svoj život, oslobađate se prošlih, uzaludnih želja i težnji, i ponovo se obavežete na ono što deluje, i na taj način sadite sveže seme za lični rast.

Blizanci

Ovo pomračenje je veoma jako za vas.

Dešava se u vašem znaku, pa pokušajte da plivate nizvodno i samo nežno usporite tokom ovog perioda – nekoliko dana pre i dan ili dva posle. Kosmos će signalizirati kada je pomračenje na snazi, jer će vas ono prinuditi na redefiniciju vaše ličnosti i sopstvene slike o sebi.

Generalno, ovo je dobra stvar. Mi rastemo i razvijamo se, i veoma je važno da popunimo energetske zalihe.

Lav

Znajte da svako pomračenje Sunca snažno utiče na vas jer vama vlada Sunce! Sada ste u periodu lične nezavisnosti. Nosite promene i činite da se stvari dogode. Ako i drugi ne idu sa vama, blagoslovite ih i idite svojim putem.

Imate u sebi sve što vam treba. Iskoristite to.

Strelac

Pred vama je težak mesec, pa budite sigurni da ćete u njega ući polako. Ovo Pomračenje se događa u vašoj 7. kući ljubavi i testiraće trenutnu vezu … Ako je u osnovi dobra / stabilna, preživeće. U manjini su oni koji su u opasnosti.

Očekujte promene u kompaniji ili industriji, u svakom slučaju na poslovnom planu.

Ribe

Ovo pomračenje vas jako pogađa. Dve druge planete – Merkur i Neptun – povećavaju njegovu ‘moć. Mnogo je drame kod kuće ili sa drugim članovima porodice. Ne bi bilo pametno obraćati mnogo pažnje na ove događaje.

U vašem domu mogu biti potrebne popravke. Samo odmarajte.

Veliki mesečni horoskop za jun 2021. godine

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

288 Shares
288 Shares
Share via
Copy link