Srbija

Policijski načelnik pijan izazvao saobraćajku, bežao od policije, pa se zaključao u autu i vređao kolege

milovan-peric
Foto: Facebook

U Višnjičkoj ulici u Beogradu, u blizini Tržnog centra Big, došlo je do saobraćajne nesreće kada je automobil „audi a4“ udario u „reno klio“. Prema pisanju portala Nova.rs, za volanom crnog „audija“ bilo je Milovan Perić, bivši načelnik PS Palilula, a sada glavni koordinator upravnih poslova.

Nezgoda koju je navodno izazvao Perić dogodila se oko 19.20 časova, kada je svojim „audijem“, najverovatnije usled neprilagođene brzine, svojim prednjim desnim delom udario u zadnji levi deo „reno klia“ kojim je upravljao muškarac, a na mestu suvozača je bila žena.

Od udara je vozilo odbačeno na banderu.

– Perić je pobegao sa lica mesta sa namerom da prikrije svoj identitet, nakon čega je pokrenuta policijska potera za njim. Saobraćajna policija ga je sustigla u Mirijevskom bulevaru u visini broja 6. Perić se zaključao u vozilu i nekih pola sata je odbijao da izađe, psujući i vređajući saobraćajne policajce, koji su zatražili pomoć patrole policije PS Palilula – navodi upućeni izvor portala Nova.rs.

Nakon alkotestiranja, utvrđeno je da je Perić imao 1,29 promila alkohola u krvi, zbog čega je zadržan u Policijskoj stanici Savski venac do otrežnjenja.

Prema nezvaničnim informacijama pomenutog portala, vozač i putnica iz vozila „reno klio“ nisu teže povređeni, a žalili su se na bolove u vratu i glavi.

Pijani novosadski vozač nudio 100 € policajcu pa ga izvređao što je odbio mito

Reklama

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

341 Shares
341 Shares
Share via
Copy link