Magazin Svet

Policajka koja je imala aferu sa 6-oricom kolega: “Pukla sam zbog razvoda”

policajka-bahanalije
FOTO: LA VERGNE POLICE DEPARTMENT / PRIVATNA ARHIVA

Policajka iz Tenesija koja je otpuštena zbog odnosa s više policajaca dok je bila na dužnosti, rekla je istražiteljima da je “pukla” dok je prolazila kroz težak razvod, što je na kraju dovelo do afera s brojnim muškim kolegama koji bi, kako kaže, “zabili ku*** u bilo šta”.

Detaljno je opisala i kako je pokušala da uvede svog supruga u odnos s Maglikom i njegovom suprugom, no taj je plan, na njenu žalost, propao.

– Mags je bio pored nas, na kauču, i rekao je – ‘ako se svi počnete ljubiti, možda će nam se i Džed, moj muž, pridružiti‘. Ali kad smo počeli da se ljubimo, Džed je rekao ‘ne‘” – prepričala je Hol, prenosi Jutarnji.

Takođe se prisetila kako je pokušala da uvuče supruga u još jedan odnos s drugim parom, Tajom Megovanom i njegovom suprugom. Megovan je takođe otpušten zbog afere s Hol.

– Taj je pokušao da nagovori Džeda da učestvuje. Igrali smo Uno na skidanje i onda je Megovanova žena izašla na terasu s Džedom, a ja i Taj smo se malo ljubili i to je bilo to – objasnila je otpuštena policajka i otkrila da je Megovan imao fetiš na stopala pa mu je slala fotografije svojih.

Uprkos tome što su otkrivene njene brojne afere s kolegama iz policijske stanice, Hol je priznala da su ona i suprug odlučili da ostanu zajedno te da planiraju da krenu na terapiju za parove.

– Nije bilo lako, ali uh, drago mi je da sam mu rekla sve – zaključuje Hol.

No, odnos im je postao toksičan nakon što je pokušala da raskine s Pauelom. Rekla je da je počeo da joj preti da će se ubiti i da je planirao da popije celu bocu viskija i da se zatim slupa automobilom.

– To je zbog tebe, ti si mi to učinila, povredila si me – navodno joj je to govorio nakon što je odlučila da raskine odnos s njim.

Na kraju su okončali svoju aferu nakon što mu je priznala da je bila u seksualnoj vezi s nekim drugim.

Tokom intervjua takođe je priznala da je imala odnos s kolegom Lerijem Holadejem te da je učestvovala u afer s kolegom Patrikom Maglikom i njegovom suprugom. Navodno je s više policajaca izmenjivala i eksplicitne fotografije.

26-godišnja Megan Hol objasnila je kako su stvari izmakle kontroli, a sada je objavljen transkript intervjua.

– Moj muž i ja smo tada bili na rubu razvoda i ja sam pukla, to je onda jednostavno izmaklo kontroli. Bila sam glupa, bila sam očajna, a muškarci su muškarci i oni bi gurnuli svoj ku*** u bilo šta – stoji u transkriptu, prenosi NY Post.

Hol je takođe obavila tri razgovora s voditeljem odseka ljudskih resursa Endruom Patonom.

U jednom delu transkripta koji se sastoji od 61 stranice, Hol je priznala da je praktikovala oralni seks s kolegom Luisom Pauelom u policijskoj stanici.

Dodala je i da je njihova afera uključivala “puno seksa” i da je bila izazvana problemima u njenom braku.

Bahanalije u stanici: Udata policajka bila u šemi sa šestoricom kolega

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
214 Shares
214 Shares
Share via
Copy link