Magazin

Policajac ženi sa bebom skinuo tablice zbog folije na staklu, pa rekao ‘snađi se’ (VIDEO)

skinute tablice

Na instagram stranici “Dnevna doza Beograda” objavljen snimak koji je podelio javnost na dva tabora – na one koji su bili na strani poštovanja zakona i procedure i na one koji su ipak za to da se ponekad, na neke stvari zažmuri.

Naime, porodica sa malom bebom je isključena iz saobraćaja u Obrenovcu, a zbog propusta, iako je to značilo da dalje možda moraju peške, saobraćajna policija je bila neumoljiva.

Kako se navodi u opisu videa, sve se odigralo na ulicama Obrenovca. Saobraćajna policija je iz saobraćaja isključila automobil koji je imao foliju na staklima, a za koju, nažalost nije imala atest.

Iako su objasnili policiji da su automobil uzeli nedavno, te i da beba ima samo šest meseci, prema objavi na Instagramu, saobraćajci su bili neumoljivi, te su navodno rekli porodici da se snađu za dalje putovanje, nakon što im je skinula tablica sa vozila.

U komentarima koji su nastupili, mišljenja su bila podeljena, ali su se ipak svi složili da je situacija mogla i drugačije da se okonča.

“Folija smanjuje UV zračenje do 99% to je maltene standardna oprema svih novijih automobila. Nije pitanje ovde šta će ženi folije, već je pitanje nepristojnog dotičnog…”, napsiala je jedna devojka.

Sledeći korisnik je skrenuo pažnju da je zakon potrebno sprovoditi, ali da je oduzimanje tablica bila rigorozna odluka.

“Da je trebalo ovako da bude urađeno nije. Da treba da se kazni svako koje prekršio zakon pravila -treba. Pišeš kaznu i opomena da ako te opet nahvataju na ullici sa zatamnjenim staklima sutra/prekosutra oduzimanje vozila. Posto u ovom slučaju ne ugrožava ni sebe ni druge učesnike saobraćaja i treba je pustito da ide kući i da reši problem…”, naveo je on.

Sličan komentar dao je i sledeći pratilac Instagram stranice.

“Valjda je realnije bilo da piše kaznu, žena sa bebom ode kući i plati kaznu, skine folije. Poštujem to što on “radi” svoj posao, ali je malo preterao. Da je u pitanju čovek sa nekim promilom alkohola u sebi ili psihoaktivnim supstancama, onda okej, odmah napolje, ali ovo je previše”, napisao je on.

Bojana jurila policija dok je vozio ženu u porodilište – dobio je ćerku i saobraćajnu kaznu

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

116 Shares
116 Shares
Share via
Copy link