Film Magazin

Policajac potegao pištolj na kolegu da mu ne bi otkrio kraj filma „Top gan“

top-gun
Foto: Profimedia

Australijski policajac Dominik Gejnor (30) osuđen je zbog toga što je kolegi pretio pištoljem nakon što ga je prethodno upozorio da mu ne otkriva detalje iz filma „Top gan“.

Incident se desio u maju u policijskoj stanici u Sidneju nakon što je podnosilac tužbe Morgan Rojston (26) zapretio je da će Gejnoru otkriti zaplet filma „Top Gun: Maverik“, preneo je Bi-Bi-Si.

To je navelo Gejnora da izvuče pištolj iz futrole i uperi ga u svog kolegu, navodi se u sudskim dokumentima.

Sudski spisi citiraju kako je rekao: „Upucaću te“, pre nego što je uperio pištolj u pravcu Rojstona i držao ga pet sekundi. Međutim, Gejnorov prst nije bio na okidaču i smejao se tokom celog incidenta, navodi se u dokumentima. Ej-Bi-Si je izvestio da je Rojston, koji je tada napustio policiju, postao depresivan nakon incidenta. Gejnorov advokat je rekao da je njegov klijent priznao svoju grešku i negirao je bilo kakvu zlu nameru da uplaši ili zastraši kolegu.

Rečeno je da Gejnorovi postupci predstavljaju „nesrećni propust u rasuđivanju“, što ne odražava njegov „pravi karakter“.

Gejnoru je danas uručen nalog za kazneno-popravni rad u zajednici u naredne dve godine u vidu 100 sati društveno korisnog rada.

Ko je Dijabolik: Ubio sudiju Falkonea, dečaka istopio u kiselini i 30 godina proveo u bekstvu

Izvor: Tanjug

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link