Novi Sad Dogadjaji Festivali

Počinje „Cubanero Salsa Festival“: Magija Kube u Novom Sadu

„Cubanero Salsa Festival“, 11. po redu, počinje danas i traje do 27. maja 2018. godine, na nekoliko lokacija u Novom Sadu, a u organizaciji plesnog centra „Allegro“.  „Cubanero Salsa Festival“ je internacionalni salsa festival na kome će gostovati  neki od najboljih kubanskih salsa plesača i predavača na svetu kao i afirmisani predavači i umetnici iz zemlje i okolnih država.

Na ovom salsa festivalu učestvovaće preko 30 stranih i domaćih salsa predavača i umetnika na četiri lokacije istovremeno. Imena glavnih umetnika su: Alfredo Garcia, Diana Rodriguez, Yuliet Estrada Linares, Leonardo Martinez Moya, Pedrito Gonzales, Giusy Chisari, Liudmila Rodriguez Silva, Ozy Shyne, Yoyo Danger, Petar Peca Stojanović, Ana Zafirovski, Ivan Jovanović, Ivana Jovanović, Dejan Stošić, Sanja Štulić, Vedran Marčeta, Valentina Vavra, Nemanja Lazović, Meggy Popov, Juana Mitrović, Radovan Ostojić…

Festival će pratiti i velike salsa žurke sa gostovanjem internacionalnih i domaćih DJ-eva i nastupima kubanskih zvezda.

Glavna poslastica na „Cubanero Salsa Festivalu“ 2018. biće svakako koncert renomiranog kubanskog benda “Rene Alvarez y su Cuban Combination”, koji nastupa po prvi put na našim prostorima. Koncert će se održati u petak, 25.05.2018. god u Studiu M, sa početkom od 23.30h., što će zasigurno biti pravi užitak za sve ljubitelje kubanskih ritmova.

Ovaj festival će vam zasigurno začiniti živote, doneće magiju sa Kube i dočaraće energiju prave kubanske atmosfere.

Satnicu i dodatne informacije pogledajte OVDE.

Šta je kubanski novinar otkrio o našem narodu uz karlovački rizling?

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku