Horoskop Horoskopski znakovi

Pluton u Vodoliji donosi dramatične promene za 4 znaka, a za jednog bogatstvo i moć

uspesna zena

Iako je Pluton preimenovan iz planete u patuljastu planetu, intezitet uticaja u astrološkom smislu nema nikakve veze sa njegovom veličinom.

Ako ste jedan od znakova Zodijaka na koje će Pluton najviše uticati, onda se pripremite za jedan od tranzita koji zaista imaju snagu da vam promene život iz korena.

Iako je Pluton planeta smrti i ponovnog rođenja, njegov uticaj je uglavnom neutralan, a ne nužno negativan ili pozitivan. Smrt i ponovno rođenje mogu da znače mnogo stvari kao što su davanje i uzimanje, početak i zaustavljanje, početak i kraj nečega…

Taman kada pomislite da znate sve što treba da znate, Pluton će na površinu izbaciti sve tajne iz senke, pokazujući vam sve ono što niste znali do sada, a možda je i štetno po vas.

Pluton je generacijska planeta koja oblikuje veće trendove čovečanstva; primera radi milenijalci su rođeni dok je Pluton bio u Škorpiji, a generacija Z je došla na svet u trenutku kada je Pluton bio u Strelcu. Kada Pluton uđe u Vodoliju to će inspirisati društvo na inovacije, ali će kreirati i atmosferu u kojoj će fokus biti na zajedništvu.

Pošto je ovo pri put da je Pluton ušao u novi horoskopski znak još od 2008. godine, ova promena će se poklopiti sa revolucionarnim potezima koji nas vode ka budućnosti, a to da li će ona biti bolja ili gora u potpunosti zavisi od nas.

Pluton je ušao u Vodoliju 23. marta, a to je tranzit koji će se postepeno oblikovati narednih 20 godina. Pluton će od 1. maja biti retrogradan i vratiće se u Jarca 11. juna, ali će ponovo ući u Vodoliju 20. januara 2024. godine. Ovde nije kraj retrogradnosti – ponovo se vraća u Jarca 1. septembra 2024, da bi se na kraju vratio u Vodoliju 19. novembra 2024. godine.

Pluton će u Vodoliji završiti svoj tranzit za dve decenije i ući će u Ribe 2043. godine. Inače, ovo je tranzit koji se bukvalno dešava jednom u životu, odnosno jednom u više generacija, s obzirom da je poslednji put Pluton bio u Vodoliji od 1778. do 1798. godine, tačnije pre 225 godina.

Ova četiri znaka Zodijaka najviše će osetiti uticaj Plutona u Vodoliji:

Bik

Pluton u Vodoliji uzdrmaće vašu karijeru i reputaciju. Dok Pluton provodi narednih 20 godina osvetljavajući vašu 10. kuću, kuću javnog ugleda, sasvim je moguće da ćete odustajati od zacrtanih, očekivanih puteva u karijeri i početi da ispunjavate neke drugačije snove. Kada ovaj tranzit započne možda ćete doživeti određene neuspehe ili odustati od nekih standarda koje ste sebi postavili.

Na kraju krajeva, Pluton uništava pre nego što stvori, a da bi vas doveo do najboje moguće pozicije da uspete možda ćete morati da se oprostite od svega što ste nekjada znali. Možda zvuči zastrašujuće, ali je takođe veoma posebno. Pluton može da vas dovede do velikog bogatstva, moći i slave ako ste voljni da prihvatite drugačiji pristup karijeri. U naredne dve decenije videćete koje je sve prilike Pluton doneo za vas kako bi vas proslavio i izbacio na vrh.

Lav

Vaši odnosi će biti stavljeni pod lupu. U narednih 20 godina Pluton će vas naterati da se pozabavite dešavanjima i situacijama iz prošlosti, koje ste možda i gurnuli pod tepih, posebno ako su vas isti sprečavali da negujete snažno, zdravo partnerstvo. Možete očekivati i velike uspone i padove u vašem ljubavnom životu, a ovo se odnosi čak i na prolazne afere, ali to nije nužno loša stvar. Spremni ste da se suočite sa pravim licem svojih emotivnih partnera, ali i bliskih prijatelja i svih drugih ljudi koji prolaze kroz vaš život.

Tokom ovog tranzita pokazaće se ko su vaši pravi prijatelji i saveznici, a ko vaši neprijatelji i oni koji vas ne vole. Kada se Pluton u Vodoliji završi daleke 2043. godine, možda ćete konačno biti emotivno stabilni i veoma zreli, te ćete se osećati daleko sigurnije u svojim vezama, znajući da ste proveli dve decenije negujući samo one odnose koji su važni, te odlazeći iz odnosa koji nisu pravi i dobro. Takođe, ovaj tranzit bi mogao da vam donese neke bogate, uticajne partnere.

Škorpija

Pripremite se za veliku promenu, jer je Pluton u Vodoliji tu da osvetli zaboravljene delove vašeg ličnog života, o kojima ste se godinama trudili da ne razmišljate. Ovaj tranzit će vas primorati da se uhvatite u koštac sa nekom od porodičnih drama ili nekim sukobom povezanim sa vašim emocionalnim korenjem. Pluton je planeta koja se transformiše, ali da bi vam ovaj tranzir pomogao da stvorite porodičnu dinamiku i kućnu atmosferu koja vam prija i podržava vaš razvoj, možda ćete morati da provedete narednih 20 godina oslobađajući se nekih loših navika koje nosite iz porodice i da poradite na isceljenju od trauma koje ste stekli u detinjstvu.

Ovo zvuči veoma teško i na mnogo načina jeste, ali je i te kako vredno truda i vremena. Samo vi odlučujete kako treba da izgleda vaš dom i vaš liči život i nije potrebno da se vaši rođaci ili prijatelji slažu u vezi toga. Dozvolite Plutonu u Vodoliji da promeni vašu perspektivu doma, jer je dom tamo gde je srce. Postoji mogućnost da ćete u naredne dve decenije naslediti novac od rođaka.

Vodolija

Kada se Pluton u Vodoliji završi, možda ćete se osećati kao potpuno druga oosba! Bićete sami sebi neprepoznatljivi. Uskoro ćete iskusiti nešto što mnogi od nas nikada neće tokom svog života – Pluton prelazi preko vašeg ascendenta. U narednih 20 godina Pluton će u potpunosti promeniti vašu prvu kuću, kuću sopstva, nakon čega ćete se osećati jačim, moćnijim i spremnijim nego ikada da pokažete svetu ko ste vi stvarno.

Međutim, da biste prošli kroz ovu metamorfozu, možda ćete morati da prežalite ono što ste bili ili ste mislili da jeste i da se oprostite od života kakav ste mislili da ćete imati. Ovo će biti proces i sigurno se neće dogoditi preko noći, ali je promena podjednako uzbudljiva i važna, koliko i zastrašujuća. Ako će neko promeniti svet oko sebe u naredne dve decenije, to ste vi! Svi su spremni da slede vaše ideje, vaše vođstvo!

Izvor: Žena Blic

Crni horoskop otkriva najmračnije strane svakog znaka, jedan je najlicemerniji

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
1.2K Share
1.2K Share
Share via
Copy link