Balkan Magazin

Najveći svetski lanac picerija stiže na Balkan (FOTO)

pizza

Svetski poznata kompanija Domino’s pica uskoro otvara vrata svoje prve poslovnice u Hrvatskoj.

Lokacija prve picerije je u Ulici Kneza Mislava preko puta hotela Šeraton u Zagrebu, a za dolazak globalnog lidera u dostavi pice, koji ima više od 16.300 poslovnica u više od 85 zemalja, zaslužna je firma Ol abaut pica (All about pizza), prenosi Poslovni.hr.

Direktor firme Mihael Sviben i njegov poslovni partner Nils David Gornal na razvoju ovog poslovnog poduhvata rade već više od dve godine. Tradicija ove američke kompanije seže od 1960. godine, a prva zagrebačka poslovnica počinje s radom od ponedeljka 27. jula.

U uređenju prostora od 300 kvadratnih metara učestvovali su lokalni umetnici, a Sviben ističe kako su želeli da budu drugačiji, a istovremeno autohtoni i prikažu jedinstvenost Zagreba.

– Kao i svaki mladi preduzetnik, imam velike planove, no za početak ćemo se fokusirati na Zagreb. Domino’s je poznat po neverovatno brzoj dostavi, i da bismo to postigli, radimo s malim zonama isporuke. Iz naše prve poslovnice dostavljaćemo samo u delove Zagreba, tako da će fokus našeg prvog širenja biti Zagreb u celosti, ali planovi nakon toga su nam daleko veći – objašnjava Sviben.

Picerija u kojoj je zabranjen ulaz nevaspitanoj deci

Dragana Krstić

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link