Srbija

Pevač Lepi otkrio detalje prebijanja: „Vukao me je po asfaltu i pesničio“

lepi
Foto: Printscreen

Pevač Redžep Redžepović poznatiji kao Lepi brutalno je pretučen pre nekoliko dana u Novom Pazaru.

Njega je jedan od komšija napao dok je čekao goste na ulici nedaleko od svojih apartmana.

Sve se, kako je objasnio, dogodilo iznenada i bez razloga, piše Nova.rs.

– Držim apartmane ovde u Novom Pazaru. Izašao sam da sačekam goste koji je trebalo da dođu, jer se dešava da često promaše. U tom momentu kada sam bio na ulici prošao je jedan komšija i rekao mi: „Šta me gledaš?“, ali sam ja mislio da se šali pa sam mu se samo osmehnuo, objašnjava Lepi i dodaje:

– U sledećem momentu osetio sam snažan udarac i tada počinje batinanje. Udarao me nekoliko puta, izbio mi noge i ja sam pao. Uhvatio me za kosu i vukao po asfaltu, pesničio. Izgubio sam svest u jednom momentu, ali ga to nije sprečilo. Nastavio je da me razvlači po betonu i da mi udara glavom o asfalt.

Pevač objašnjava da je ga je spasila supruga koja se u jednom momentu pojavila.

– Dok sam ležao onesvešćen, on mi je seo na leđa i udarao me pesnicama u potiljak. Pa me je hvatao za kosu i glavom udarao o trotoar. Moja supruga se pojavila u jednom momentu tu i uspela da ga skloni i odgura od mene. Bio sam 3 dana u bolnici, priča on i nastavlja:

– U policijsku stanicu otišao sam po izlasku iz bolnice, međutim tamo su mi rekli da nema elemenata za krivičnu odgovornost. Pokazao sam im slike, nalaze lekara, video snimke na kojima me on besomučno udara, ali oni su me poslali kući i rekli da nema ništa od toga.

Lepi ističe da u Novom Pazaru vlada anarhija i bezakonje i pretpostavlja da manijak ima neke veze u policiji i da ga neko štiti.

Podsetimo, Lepi je široj javnosti poznat po specifičnim spotovima, a njegova najpoznatija pesme je „Iza oblaka“.

Izvor: Nova.rs

Poznati novopazarski pevač Lepi pretučen nasred ulice, parking okidač za incident (VIDEO)

38 Shares
Share via
Copy link