Ljubimci

Pet šop Amazon

Pet šop Amazon jedan je od starijih u gradu i možete ga naći na dve lokacije u gradu, na Futoškoj pijaci i na Spensu.  Ovde možete kupiti sve što vam je neophodno za vaše ljubimce: hrana, igračke, poslastice, kavezi za glodare i ptice, akvarijumi i razne druge sitnice koje vam mogu mnogo značiti ako imate neku životinju kod kuće.

Pet shop Amazon (9)_687x460

Osim toga, u Amazonu možete i kupiti ljubimca. Danijela Simić iz ovog pet šopa kaže da Novosađani najčešće kupuju glodare:

– Najpopularnije su veverice, morsko prase, hrčkovi, ali i ježevi, miševi i razne vrste ptica – kaže ona.

Za sibirsku albino vevericu treba izdvojiti oko 12.000 dinara, dok degu veverica košta 1.000 dinara. One su kako Danijela kaže veoma društvene i brzo se vežu za ljude. Ako im se ne posvećuje dovoljno pažnje, upadaju u depresiju.

Pet shop Amazon (12)_687x460

Što se tiče ptica, ovde možete kupiti papagaje, nimfu i aleksandra, zebice i razne druge vrste. Tu su još i zečevi i veliki izbor ribica. U Amazonu imate i svu opremu koja vam je neophodna za vaš akvarijum. Zanimljivo je da ovde ima i pravih morskih ribica koje su veoma tražene.

Pet shop Amazon (2)_687x460

Ukoliko pak više volite pse i mačke, možete svratiti ovde i raspitati se o oglasima, jer ljudi u Amazonu često ostavljaju poruke kada prodaju pse ili mačke. U svakom slučaju, ako ste krenuli u kupovinu ljubimaca, ili u kupovinu za njih, obavezno svratite u Amazon.

Share via
Copy link