milutinovic-katedrala-novi-
Aleksandar Milutinović
Vesti Novi Sad

Pet predrasuda koje rođeni Novosađani imaju prema svima

Bili rođeni Novosađani ili ne, domaći ili dođoši, svi se jednako borimo sa predrasudama. Postoje predrasude koje imaju samo rođeni Novosađani prema svima drugima.

Zbog toga vam oni savetuju da se pazite, jer „pravi“ Novosađani vas uvek posmatraju, a prepoznaće da niste rođeni Novosađani po tome šta ste obukli, gde ste izašli, gde ste pili kafu, kako ste pričali…

novi-sad-milutinovic
Aleksandar Milutinović

Ovo su 5 predrasuda koje rođeni Novosađani imaju prema drugima.

Mesto za kafu

Novosađani će uvek tražiti da odu na kafu na urbana, fensi mesta u gradu, ali nikako neće birati ona mesta gde će njih svi moći da vide. Oni vole druge da posmatraju, a ne njih drugi. Kako bi to rekli rođeni Novosađani, samo za one koji nisu iz Novog Sada je centar grada u isto vreme i centar sveta.

Nastavak na sledećoj strani…

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Marina Mandadžić

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

11 Comments

Klikni da komentarišeš

  • Oh Marina… toliko neprofisionalizma i, izvinjavam se, ali i gluposti od textova odavno nisam „citao“. Cak ste postali i zanimljivi 🙂

  • A kojoj grupi pripadaju žene koje ispred svake druge prodavnice u gradu, frizerskog ili kozmetičkog salona….sređene i našminkane stoje dve po dve sa cigaretama u ruci? I ne baš lepa slika za videti.

  • Hahahahaha! Volim MOJ Novi Sad, a ti devojčice pookni! I moje PRAVE Novosadjane koji izlaze u Absolut, Dum Dum, Bezec, Izbu… pa opet pookni … i lepo se provedi u LT!!!

  • Marina, Marina… Ostavite se, devojko, novinarskog pera/tastature i latite se nečega u čemu možete biti uspešni.

  • VolEm kad upoznam garija u gradu i kad shvatim da nismo izumrla sorta. Mogu se sloziti delimicno samo sa jednom, nabrojanom stvari, da se razlikujemo po govoru, sto je i normalno, ima ljudi sa raznih strana. Za ostalo grdno gresite.

  • Veću glupost ne pročitah poodavno. Doduše, nekima je to što su rođeni u NS najveći uspeh u životu, takoreći titula, bez obzira kakvi stvarno seljoberi bili (po ponašanju).

Share Follow Tweet Share Share