Horoskop

Ruski astrolog Pavel Globa tvrdi da za ova 2 znaka od 19. septembra počinje najbolji period u godini

pavel-globa-3

Poznati ruski astrolog Pavel Globa otkrio je nedavno da dva znaka horoskopa očekuje povoljan period počevši 19. septembra pa sve do kraja 2023. godine. Jednostavno, sreća je na njihovoj strani. Evo koji su to znaci u pitanju i šta im zvezde sve donose!

RAK

Od 19. septembra nadalje Rakove očekuje period promena. Moguće je da ćete se suočiti sa problemima, posebno na poslu, ali ovo ne gledajte kao na kaznu, već kao na priliku!

Globa ističe da će Rakovi uz snalažljivost i upornost prevazići ove izazove i pretvoriti ih u svoj veliki uspeh. Svaki vaš naporan rad biće nagrađen.

Do kraja oktobra možete da očekujete i unapređenje ili povećanje plate na radnom mestu. Na ovaj ili onaj način, stanje na bankovnom računu Rakova će se popraviti u velikoj meri, prenosi „Progorod43“.

RIBE

Ribama se, pak, smeši sreća na ljubavnom planu! Ako ste solo u narednim nedeljama čeka vas sudbonosni susret koji će vam pokrenuti leptiriće u stomaku i vratiti osmeh na lice.

Ovo poznanstvo će se najverovatnije pretvoriti u strastvenu romansu koja će vam doneti iskreno zadovoljstvo.

Ribe koje već imaju porodicu ili partnera svoj odnos će unaprediti i podići na viši nivo sa mnogo više topline, poverenja i razumevanja.

Ruski astrolog Pavel Globa dao detaljnu prognozu za oktobar 2023: Ovim znakovima novac će se lepiti za prste!

140 Shares
140 Shares
Share via
Copy link