Horoskop Horoskopski znakovi

Pavel Globa navodi 1 znak koji će do kraja 2023. živeti renesansu, a talas sreće ga potopiti

pavel-globa-3

Poštovani ruski astrolog Pavel Globa često prognozira različite apsekte horoskopa i predviđa koji će znakovi u narednom periodu imati najviše napretka, sreće i uspeha.

Ovoga puta je izdvojo jedan znak horoskopa koga će najviše sreća da pogleda do kraja 2023. godine, a posebno u decembru mesecu.

Ovom znaku Zodijaka prema prognozama Pavela Globe nadolazi talas sreće i u velkoj meri poboljšaće se i finansijsko stanje. Sreća ih neće samo pogledati na novčanom plnu, već i u ostalim sferama života.

Globa tvrdi da je glavni srećnik u ovom trenutku STRELAC, a evo šta mogu da očekuju u narednim nedeljama.

Strelčevi će uspeti da ostvare zacrtane ciljeve u narednim nedeljama, a čak se i one ambicije koje ste niste ni usudili da naglas izgovorite mogu ostvariti. Stiže im neočekivani izvori prihoda, poslovni putevi će im se otvoriti kao i nove konekcije.

Zvezde ovog meseca favorizuju promene u životu Strelčeva, pa je moguće da vam se smeši novi posao, i to možda drastično drugačiji od onog kojim se sada bavite. Moguća je radikalna promena profesije. Ovo je veoma dobar mesec i za pokretanje sopstvenog biznisa ili unovčavanje nekog talenta ili hobija koji imate.

Element vatre daje vam energije za stalan pokret, a poznato je da vi ne tražite lake puteve, da ste avanturisti i po potrebni drčni, te da ne podnosite stagnaciju u radu u predvidljivost u ljudima. Energični ste i strastveni prema ideji da promenite svet oko sebe, prenosi “Prochepetsk.ru”.

Pored svega navedenog, ovaj vatreni znak čeka sreća i na privatnom planu. Ako ste sami, očekuju vas romantična dešavanja, a zvezde vam poručuju da ne sedite kod kuće i ne odbacujete nova poznanstva. Budite opušteniji i društveniji, jer u svojoj zoni komfora nikada nećete naći partnera. Budite svoji i ne libite se da pokažete svoje pravo lice.

Ako ste zauzeti, ovo će biti period u kome ćete pronaći nove dodirne tačke sa voljenom osobom, a zajednička interesovanja i hobiji će vas dodatno zbližiti. Među vama će vladati harmonija i razumevanje.

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

183 Shares
183 Shares
Share via
Copy link