Horoskop

Čuveni ruski astrolog Pavel Globa tvrdi da će Bikovi biti miljenici sreće u avgustu 2023.

pavel-globa

Priznati ruski astrolog, pisac i publicista Pavel Globa vrlo često daje različite astrološke prognoze, a javnost voli da se zabavlja njegovim predviđanjima – jasna su, kratka i tvrde da često pogađa! Ovog puta imenovao je znak Zodijaka koji će u avgustu imati najviše sreće i kome će apsolutno sve ići od ruke. Hajde da saznamo o kome je to reč.

Bikovi, nabacite osmeh na lice – avgust će vam doneti more sreće! Zapravo, kako Globa tvrdi, vi ćete biti najsrećniji znak Zodijaka ovog meseca. Očekujte tuđe divljenje i poštovanje, kao i puno lepih, zabavnih trenutaka i dobro druženje, piše Žena.

Ako ste do sada bili usamljeni, ovo je trenutak kada će vaš emotivni život procvetati, a postoje velike šanse da upoznate svoju srodnu dušu.

Takođe, avgustovski dani donose vam materijalno blagostanje i priliku da napredujete u karijeri, te da dobijete bonus ili povišicu. Ovo je takođe mesec kada biste mogli da obavite kupovinu o kojoj ste dugo maštali.

Nemojte se iznenaditi ni ako saznate neke korisne, a neočekivane informacije o svojim rođačkim odnosima i precima.

U toku 8. i 9. avgusta obratite posebnu pažnju na informacije koje dobijate od svoje okoline, one će biti posebno korisne!

Globa je akcentovao da će pored Bika, puno sreće u avgustu imati još i Strelac i Ribe.

Pavel Globa predviđa 2 znaka kojima će se u avgustu 2023. novac lepiti za prste

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

166 Shares
166 Shares
Share via
Copy link