Magazin

“Zamrznula sam 20 embriona, ali svi su muški”: Paris Hilton dobila sina, sada želi i naslednicu (FOTO)

Paris Hilton beba
Foto: Instagram / parishilton

Paris Hilton (42), čuvena američka bogatašica, naslednica, manekenka i medijska ličnost, svojevremeno je bila poznata po razuzdanima partijima na kojima je pravila brojne ekcese, ali izgleda da je konačno odlučila da uplovi u mirne porodične vode.

Ona je nedavno postala majka dečaka, ali je otkrila je da želi da dobije i kćerku. Manekenka je prošlog meseca iznenadila javnost, kada je rekla da su ona i suprug Karter Reum (42) postali roditelji.

Sina im je rodila surogat-majka, a nazvali su ga Feniks Baron Hilton Reum, piše 24 Sata.

Pandemiju iskoristili za planiranje porodice

Nedavno je za “Glamour” otkrila da želi i drugo dete. Paris je zamrznula 20 embriona tokom karantina koji je uveden zbog pandemije koronavirusa.

Međutim, svi embrioni su muškog pola i Paris sada želi ponovo pokušati sa zamrzavanjem, jer bi volela da ima i devojčicu.

– Bilo je to u vreme pandemije, sve je bilo zatvoreno, društveni događaji otkazani, putovanja onemogućena, pa sam Karteru predložila da se pozabavimo našim planovima za budućnost. A roditeljstvo je definitivno bilo jedno od glavnih pitanja – rekla je.

Već smislila ime za potencijalnu kćerku

– Odlučili smo se za medicinski potpomognutu oplodnju, pa smo tokom sedam navrata napravili svoju bazu genetskog materijala, sa dvadeset zamrznutih embriona, koji su neverovatno, ali istinito – svi muški.

Pošto želim devojčicu, nastavljamo dalje, pa sa velikim uzbuđenjem čekamo rezultate poslednjeg postupka – dodala je Paris.

Otkrila je da je pre mesec dana ponovo prošla kroz proces i da čeka da vidi da li ovog puta ima devojčica.

Imena za buduću decu je već odabrala i tvrdi kako će kćerku nazvati London.

– Godinama sam planirala imena svoje dece – objasnila je ranije u podcastu “This is Paris”.

Izvor: 24 Sata

Kako su sponzoruše od dama lakog morala postale idoli tinejdžerki?

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
67 Shares
Share via
Copy link