Magazin Putovanja

Par vodi turistički blog, a po objavi zarađuje do 9.000 dolara

Džek Moris i njegova devojka Lorin Bulen žive neverovatan život putujući svetom i postavljajući fotografije s putovanja na Instagram. Za promovisanje brendova i lokacija ovaj par dobija neverovatne sume novca.

Džek i Lorin upoznali su se u martu 2016. godine na Fidžiju. Od tada su postali nerazdvojni i zajedno su posetili 45 država. Angažuju ih turističke zajednice, hoteli, restorani i mnogobrojni brendovi, a njihovo je samo da na fotografijama te proizvode, usluge i mesta predstave dovoljno privlačnim svojim pratiocima.

Woke up to a hungry giraffe tapping on our window?

Објава коју дели LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) дана

Radili su za neke od najvećih svetskih brendova, a na Instagram ne postavljaju fotografije čija je cena niža od 3.000 dolara. Najviše što je Džek zaradio za jedan post je 9.000, a Lauren 7.500 dolara.

Džek kaže da uglavnom prave fotografije sat vremena nakon izlaska sunca, jer su prometne lokacije uglavnom prazne u to doba dana. Takođe je rekao da izbegava upotrebu filtera na Instagramu.

One crazy year with this beauty ? Happy 1st anniversary @gypsea_lust! You make my life feel like a dream ◊ I love you! ☘︎

Објава коју дели JACK MORRIS (@doyoutravel) дана


“Svaku fotografiju uređujem u istom stilu tako da sve izgledaju pomalo slično. Pre nego što nešto fotografišem isplaniram kako će izgledati na mom profilu i uklopiti se s drugim fotografijama”, rekao je Džek.

Oboje vode veoma uspešne i popularne blogove. Džek, koji trenutno vodi blog Do You Travel, je sa 17 godina počeo da radi u perionici tepiha. Kaže da je mrzeo svoj posao, jer mu je vrhunac bilo opijanje vikendom. Znao je da mora nešto da promeni, a nakon što je uštedeo nešto novca odlučio je da krene na put i pokuša da zarađuje preko Instagrama.

Made it to Jaipur and went straight to the top ??☽ @BeautifulDestinations | @ITCHotels | @TheLuxuryCollection | #IndiaInstaMeet ? @Jacob

Објава коју дели JACK MORRIS (@doyoutravel) дана


Kaže kako su počele da mu stižu predobre ponude koje nije mogao da odbije, a jedan od tih poslova odveo ga je na Fidži gde je upoznao Lorin koja je radila istu stvar. Lorin je iz Australije i ima veliku strast prema putovanjima i fotografiji, što će vam postati jasno ako posetite njen blog Gypsea Lust.

Birthday kisses ?

Објава коју дели LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) дана

Zahvaljujući biznisu koji su pokrenuli posetili su različita luksuzna mesta. Lorinin 24. rođendan proslavili su u Keniji gde su doručkovali sa žirafama. Kada ne putuju zajedno onda žive na Baliju.

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

49 Shares
Share via
Copy link