Magazin

Palma u Beču pobedio samog sebe, što uopšte nije bilo lako (VIDEO)

Dragan Marković Palma, jagodinski lider, ove godine je u Beč odveo najbrojniju delegaciju do sada – čitavih 850 građana.

Većinu Palmine svite činili su studenti, a trošak ekskurzije u potpunosti su snosili donatori. Put glavnog grada Austrije zaputili su se studenti iz 34 grada i sa 66 različitih fakulteta u Srbiji, piše portal Noizz.

Cilj ovog putovanja je pre svega da se mladi upoznaju sa životom na Univerzitetu u Beču, jednom od najstarijih u Evropi i najvećem na nemačkom govornom području, sa oko 90.000 studenata, ali i da posete druge prosvetne i kulturne institucije glavnog grada Austrije.

U slobodno vreme im je organizovano razgledanje imperijalne palate Šenbrun, najposećenije turističke lokacije Beča i Austrije, zatim dvorca Hofburg i zabavnog parka Parter, a kako je Dragan Marković Palma poznat kao čovek fine životne ravnoteže, na kraju putešestvija i oproštajna zabava, uz harmonikicu, kako dolikuje i nezaobilazni splet borilačkih igara.

Društvenim mrežama je, naime, počeo da kruži snimak sa ovog opštenarodnog veselja upriličenog usred Beča, na kom se vidi kako Palma sa studentkinjama demonstrira fajterske veštine. Dok devojke, jedna po jedna, u maniru najboljih ostvarenja Brusa Lija, nasrću na lidera Jagodine, iz prvih redova posmatra Milomir Marić aka Ćirilica, valjda navijajući da neko tu konačno bude oboren, a teško je pogoditi ko.

Nema mnogo komentara prikladnih za ovakvu feštu, osim da je čoveku uspelo da ode korak dalje iako smo posle mahanja pilećim nogicama i jahanja kamile uz Bože pravde mislili da je to nemoguće.

Spisak zabranjenih izgovora na ispitu je totalni HIT (FOTO)

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

261 Shares
261 Shares
Share via
Copy link