Horoskop Horoskopski znakovi

Ovi horoskopski znaci su najbolji za brak

Neki znaci će u novoj godine čuti svadbena zvona. Koji horoskopski znaci su idealni za brak? Ova tri horoskopska su najbolja za dugu vezu i brak. Oni umeju da cene porodicu, ljubav i poštovanje.

brak-horoskop
Izvor: Pixabay ©

Lav

Šta reći o ženi lavici. Ona je jaka i puna samopouzdanja, prava ženka i žena ratnica. Ona poseduje neverovatnu moć, snagu i sposobnost, ali ona ne može uvek sama nameštati zavesu i otvarati poklopce na teglama. Ko ide uz ovakvu ženu, ženu lavicu? Ona neće očekivati ništa manje od onoga ko može da joj parira, jednakog sebi, ne običnog, već supermena. Lavica je spremna da se odrekne svih zabava i flerta sa muškarcima, zbog jednog supermena koji zaslužuje njeno srce.

lavica-supermen
Izvor: Pixabay ©

Lavica će možda retko pokazivati, ali vi ćete uvek osećati njenu ljubav i posvećenost. Ona uživa u kraljevskom tretmanu, a to može i očekivati onaj ko osvoji njeno srce. Borbena je i kada je u pitanju porodica i deca. Od vas će zahtevati samo da je obožavate, da joj dajete komplimente, a ona će vam pružiti sve ostalo.

Rak

Ima li emotivnijeg znaka od Raka? Osvojiti Raka nije lako, ali kada jednom to uspete ona će vas voleti i biće spramna da vam se posveti u potpunosti. Ne krije emocije, a za svog čoveka će učiniti sve.

Nekada voli da pravi dramu oko sitnica, ali to znači da vaš bračni život neće nikada biti dosadan. Ume da ugodi, dobro kuva i dobra je domaćica. Takvoj ženi bi svaki muškarac trčao u zagrljaj nakon napornog dana na poslu.

Posvećena je porodici i deci, odana i verna. Ceniće vašu pažnju i ljubav. Najviše joj prija mir i porodična idila koju će pokušavati da održi.

horoskop-zena-vodolija
Izvor: Pixabay ©

Jarac

Ona je toliko jaka da svaki muškarac pred njom pada na kolena kako bi je prosio. Tvrdoglava i neuhvatljiva, ali vredna pažnje. Strastvena i dostojanstvena, odgovorna i posvećena. Ona će od svakog muškarca napraviti princa kakvog je sanjala. Sa njom možete samo napredovati i biti bolji. Ona je realista koji veruje u bolje sutra.

Smatrajte da ste već uspeli u životu, ako ste već uspeli da je osvojite.Ona zna koliko vredite i to će umeti da ceni. Stroga žena i majka, ali vredna i uspešna. Od vas će očekivati najbolje, ali iz dobre namere. Svojim primerom želi da vaspita svoju decu. Pravedna je i uporna.

Pročitajte najkraći horoskop na svetu

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

349 Shares
349 Shares
Share via
Copy link