Horoskop

Ovan, Vaga i Lav su najveći narcisi Zodijaka, zaljubljeni su jedino u sebe

devojka-osmeh-plavusa

Među horoskopskim znakovima ova tri znaka posebno se izdvajaju kada je reč o narcisoidnosti. Za njih kažu da su jedino u sebe zaljubljeni i da obožavaju da budu u centru pažnje.

Ovan

Prvi znak u Zodijaku ima mnogo kvaliteta, ali i jednu ogromnu manu koja smeta svima koji ih poznaju, a to je njihova izražena samozaljubljenost.

Da, zdravo je voleti sebe, ali ne i preterivati u isticanju koliko ste pametni, lepi i posebni. To može da vas košta mnogo prijateljstava, a neće vam pomoći ni u ljubavi, piše Alo.

Vaga

Pripadnici ovog znaka vole lepe stvari i lepe ljude i očekuju da sve oko njih bude besprekorno. Loše kod njih je i to što misle da i oni spadaju u tu „lepotu“. Vole da privlače pažnju i očekuju poseban tretman od ljudi oko sebe.

Vaga obožava da priča o svojim uspesima, pa čak i da ih preuveličava. Čak i da ste napravili nešto bolje od njih, one će uraditi sve da izgleda da je njihovo bilo bolje.

Lav

Lavovi su poznati po svojoj egocentričnosti, ali i po tome da se ni ne trude da to kamufliraju. Oni obožavaju sebe, vole da budu u centru pažnje.

Kako izgleda zajednički život sa horoskopskim znakovima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
181 Shares
181 Shares
Share via
Copy link