muskarac-ovan
Horoskop Horoskopski znakovi

Muškarac Ovan – temperamentni avanturista koji će uraditi sve za ženu koju voli

Ovan će u ljubavi zbog osobe do koje mu je stalo uraditi sve, ne bira sredstva kojima će to postići i ne interesuje ga šta ko misli. Njegovi napori obično urode plodom, jer su uporni i duhoviti. Ne libe se da, usred noći, pozvone na vrata i voljenoj osobi se bacite oko vrata.

Muškarac Ovan pratiće svoju partnerku na svakom koraku i vrebaće trenutak kada će je iznenaditi, piše Superžena.

Muškarci rođeni u znaku Ovna su uglavnom veoma temperamenti. Koliko god da se potrude svoj temperament ne može da sakrije, jer bi to naprosto predstavljalo bežanje od suštine njegovog bića.

Oni vole da vladaju, da budu dominantni, ali zaista jesu dobre duše, i uvek su fer. Mogu da budu „bolećivi“ na ženske suze.

Nikada nećete naći partnera tako strastvenog kao što je Ovan, niti ćete naći toliko avanturistički duh, spreman prepuštanju nepoznatim vodama.

Reč upozorenja budućim partnerima Ovna: Ovan je muškarac kome treba neko ko će da mu odgovara u njegovom romantičnom entuzijazmu ili će mu postati dosadno.

Kada je reč o krahu ljubavi muškarac Ovan ima jedinstvenu sposobnost da brže preboli tugu od drugih znakova i tu sposobnost da krene dalje nakon neuspele veze.

Ovan je najmudriji znak horoskopa sa kojim nema šale

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš