Horoskop Horoskopski znakovi

Ovan, Škorpija, Strelac i Lav su najumišljeniji znakovi, prave probleme i gde ih nema

arogancija horoskop

Arogantni ljudi često nisu omiljeni u društvu, a u njihovim životima ima dosta sukoba. Svoje interese uvek stavljaju na prvo mesto i preziru druge.

Prema astrolozima, arogancija je najčešća u četiri horoskopska znaka. Ovo često uzrokuje probleme koji su se mogli izbeći.

Ovan

Ovnovi su veoma impulsivni i ne biraju reči, posebno u sukobima. Ponekad im nedostaje delikatnost da izbegnu oštre uglove i zamke u sporovima, što izaziva velike skandale. Preziru ljude oko sebe jer sebe smatraju primerom savršenstva.

Ovan je u stanju da se osveti onima koji su povredili njihova osećanja. Rođeni u znaku Ovna teško grade odnose i često ostaju usamljeni.

Škorpija

Škorpije imaju vrlo preku narav i lako manipulišu drugima u svoju korist. Spremni su da ostvare svoje ciljeve po svaku cenu i mogu biti vrlo nemilosrdni na tom putu. Škorpije preziru svakog ko je postigao manje uspeha u životu od njih.

Rođenima u znaku škorpije je teško da pronađu sreću u ljubavi, jer umesto da grade harmoničan odnos organizuju „takmičenja” sa svojom srodnom dušom.

Strelac

Strelci obično gledaju sa visine na druge i lako prekidaju veze sa ljudima koji u nekom trenutku prestaju da im budu zanimljivi.

Strelčevi veoma dobro sakrivaju svoja osećanja, pa mogu lako da manipulišu drugima u sopstvenim interesima. Ako je Strelac ljut, to neće uticati na njegov izraz lica, ali može da se osveti čekajući pravi trenutak.

Lav

Predstavnici ovog vatrenog znaka ne plaše se da izraze ono što osećaje i nije bitno da li su to negativne ili pozitivne emocije. Lavovi su navikli da uvek u svemu budu prvi i preziru one koji se smatraju gubitnicima.

Ne zaboravljaju uvrede, ali ni ne žure da se osvete – Lavovi će sačekati dok prestupnik ne zaboravi na sukob, a onda će upotrebiti sve svoje “alatke”.

6 najuspešnijih znakova Zodijaka: Lav rođeni vođa, Jarac ne odustaje od planova i ambicija

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

223 Shares
223 Shares
Share via
Copy link