Horoskop Horoskopski znakovi

Ovan, Škorpija i Jarac do 22. septembra su miljenici sreće, cvetaće na svim poljima

devojke-smeh

Sezona Devica je zvanično u punom jeku. Iako neki ljudi možda imaju depresiju posle sezone Lava, ovo vreme je savršena prilika da se odmore, napune baterije i ponovo kalibriraju.

Sezona Lava je bila sva u vezi sa vožnjom brzacima zabavnog druženja, ali zahvaljujući intenzivnim tranzitnim putovanjima koji nam dolaze u narednih mesec dana, ključno je napraviti korak unazad.

Merkur se 9. septembra vratio u Vagu, tako da će svi morati još jednom da provere svaku poruku koju pošalju i pregledaju sve planove putovanja koje naprave!

Evo tri znaka koji će se najbolje provesti tokom sezone Device ove godine:

Ovan

Sezona Lava je bila smišljanje divnih, jedinstvenih ideja koje biste mogli pretvoriti u zlato. Dobra vest je da vam ove ideje mogu bukvalno doneti neki prihod ili novi pravac u vašoj karijeri, tako da ćete morati da ostanete fleksibilni čak i kada vam stvari izgledaju nejasno ili apstraktno.

Pokušajte da uključite nove rutine kada vam se čini da vas život preusmerava od stvari za koje ste mislili da želite. Kada počnete da se osećate preopterećeno, obavezno se okrenite ka unutra.

 

Škorpija

Život prepun zabave ne prestaje za vas čak ni nakon sezone Lava. Vaši brojni krugovi prijatelja će se osećati dodatno toplo i ohrabrujuće tokom sezone Device, tako da ćete želeti da iskoristite ovu stabilnost da donesete neke potencijalno značajne odluke.

Dok retrogradni Uran može poljuljati čamac u vašoj romantičnoj vezi, vaši prijatelji će vas nesumnjivo podići i pomoći vam da se osećate uzbuđeno zbog svih promena koje dolaze.

 

Jarac

Iako je sezona Device, to ne mora da vas spreči da budete glavni lik u drami svog života. Sjajno je vreme da tražite više i uradite nešto po tom pitanju, bilo da je to istraživanje vašeg kreativnog potencijala, putovanja na nova mesta ili otkrivanje kako da živite život smislenije.

Ovo vreme vam pruža mnogo mogućnosti u smislu mentalne i duhovne ekspanzije, zato iskoristite ovu priliku da postanete bolja, inspirativnija verzija sebe.

5 horoskopskih znakova koji uvek daju prazna obećanja i nikada im ne treba verovati

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

1.7K Shares
1.7K Shares
Share via
Copy link