Uncategorized

Ovan, Rak i Škorpija će se u 2024. valjati u novcu, sve kockice im se konačno slažu

devojka novac

Astrologija nam može dati vrlo zanimljive odgovore na pitanja koja se tiče novca i novčanih transakcija, a najvažnije je imati dobro postavljenog Jupitera u natalnoj karti, na primer u drugom i u osmom polju.

Astrologija nam može dati vrlo zanimljive odgovore na pitanja koja se tiče novca i novčanih transakcija, a najvažnije je imati dobro postavljenog Jupitera u natalnoj karti, na primer u drugom i u osmom polju.

Tada je moguće imati sreće što se tiče novca ili imati dobre mogućnosti da pokrenemo sopstveni biznis i da zarađujemo dovoljno novca.

Postoje tri znaka koja imaju najviše sreće što se tiče novca a to su Ovnovi, Rakovi i Škorpije.

Ovan

Kada su u pitanju Ovnovi, oni imaju aktivno polje novca jer imaju sreću da se jako brzo adaptiraju na poslovne prilike i uvek su u situaciji da lako im dolazi novac kroz druge ljude ili kroz saradnju sa ljudima iz inostranstva.

U narednih godinu dana otvaraju mi se jako dobre poslovne mogućnosti što se tiče novca i zarade naročito od januara do marta 2024 godine.

Rak

Kada je u pitanju Rak, njegova energija je jako posebna i Rakovi su veoma intuitivni pa sam novac i odnos prema novcu im je veoma specifičan što zapravo znači da rakovska energija je veoma primamljiva.

Ta primamljivost se odnosi na sklapanja dobrih poslova i mogućnosti da kroz partnerski odnos i saradnju sa drugim ljudima mogu da ostvare itekako velike poslovne prilike odnosno da pokrenu sopstvene poslove naročito do kraja ove godine i početkom sledeće godine.

Škorpija

Kada su u pitanju Škorpije, njihovo polje novca je aktivirano kroz planetu Jupiter i to je najsrećnija planeta koja može itekako da donese poslove koje idu kroz saradnju sa inostranstvom ili kroz poslove koji su vezani za druge ljude.

Škorpije su poprilično intuitivne i veoma strastvene kada nešto rade i unose svu svoju energiju kroz ono što rade, tako da novac im stiže upravo zbog njihovog zalaganja i zbog njihove posvećenost i onoga što rade.

Za njih je itekako dobar period od novembra 2023 do marta 2024, posebno važan period januar kada su mogući jako dobri poslovni potezi sa osobom u znaku Vodolije.

Bik, Devica i Jarac su najveći materijalisti Zodijaka, novac igra veliku ulogu u njihovom životu

Izvor: Naj Žena

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

614 Shares
614 Shares
Share via
Copy link