Horoskop

Za Ovna, Lava i Vagu avgust 2022. će biti pun strasti, očekujte povratak stare ljubavi

par

Ovi horoskopski znakovi mogu da očekuju nezaboravan avgust. Neko će se ponovo sresti sa starom ljubavi, a neko će završiti u ljubavnom trouglu. U svakom slučaju, biće uzbudljivo.

Ovan

Ovog leta, vi ste zvezda! Na kraju krajeva, Jupiter će se kretati kroz vašu prvu kuću i doneće vam samopouzdanje. A kada se osećate samopouzdano, takođe se osećate kao da ste u dodiru sa vašim pravim ja.

A kada se to dešava, privlačite ljubavnike. To naravno može da vam donese i niz problema, ako ste u stabilnoj vezi.

Ovog leta mnogi muškarci će biti zainteresovani za vas, pa je u takvoj situaciji vrlo moguće da se nađete u ljubavnom trouglu.

Lav

Lavovi će moći da biraju ovog leta – na njihova vrata pokucaće nekoliko dobrih prilika. Venera je u Lavu, a zna se šta to znači – više šarma, više harizme, više ljubavi!

Prosto ćete biti magnet za muškarce! Zato ni bivši partneri neće ostati imuni na vas, pa će vas saletati.

Jupiter će doneti toliko lepote u vašu avanturističku devetu kuću, što bi moglo da dovede do poznanstva sa nekim u koga *nikada* ne biste očekivali da se zaljubite.

Vaga

Ako ste slobodni i niste u dugoj i stabilnoj vezi očekujte gotovo siguran povratak neke stare i skoro zaboravljene ljubavi u život.

S obzirom na to da vam nedostaje ljubav, moguće je da ćete ponovo pokušati, čak i ako niste ekstremno “zagrejani” za tu osobu.

Ne zaboravite da vam je sada data prilika da manifestujete vezu kakvu ste oduvek želeli. Privlačite ljude kao magnet i potrebno je samo da to osvestite.

Svako na koga pomislite biće vaš.

Samo 1 horoskopski znak do kraja jula 2022. dobija baš SVE – ljubav, novac i uspeh na poslu!

Izvor: NajŽena

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

1.6K Shares
1.6K Shares
Share via
Copy link