Horoskop Horoskopski znakovi

Ova tri znaka od 8. oktobra ojačaće ljubavne veze do maksimuma, očekujte vatreni ples emocija

lepotica-crvenokosa

Mars i Sunce u konjunkciji u horoskopskom znaku Vage primoravaju nas da duplo više radimo na ljubavnim odnosima, a to može fantastično da funkcioniše za tri horoskopska znaka. Ovan, Lav i Jarac su tri horoskopska znaka čije veze jačaju tokom konjukcije Sunca i Marsa od 8. oktobra 2021. godine. Sunčev spoj sa Marsom ima magičan način da uzme nešto što nam je posebno na umu i učini da to nešto, posebno, ima prednost nad drugim stvarima.

Ovaj planetarni tranzit nam zaista može koristiti jer deo onoga što nas tera da tako intenzivno razmišljamo o jednoj „određenoj“ temi je više nego verovatno nešto što moramo ili izbaciti iz sistema ili na šta moramo obratiti više pažnje. Ovaj astrološki tranzit upozorava nas na ono što nas zaista muči, kao i na ono što zaista žarko želimo. Ako nam je na umu popravljanje emotivnih odnosa, onda nam ovaj tranzit Sunčevog konjunktivnog Marsa može biti od pomoći, skoro do tačke da nam ‘kaže’ šta da učinimo da našu vezu učinimo jačom.

Ponekad nam samo treba brza reakcija, što znači, ponekad ne možemo videti put ako nam na to ne ukažu, a konjukcija Sunca i Marsa u sezoni Vage okupiće sve prave elemente kako bismo mogli sagledati naše probleme i započeti sređivanje naše veze i tako je učinimo mnogo jačom i boljom.

Znaci zodijaka čiji odnosi postaju izuzetno jaki tokom konjunkcije Sunca i Marsa počev od 8. oktobra 2021:

Ovan

Odnosi su tamo gde se nalaze tokom sezone Sunca u Vagi. Spremni ste da iskoristite svu tu intenzivnu energiju Sunca u konjunkciji sa Marsom, jer je prirodno da dobro radite sa svime što Mars može da pruži.

Možete iskoristiti energiju od koje se mnogi plaše – skloni ste konfrontaciji ali i realni, a kada želite da radite dalje na nečemu za šta smatrate da je dobro – poput sopstvenog odnosa, ne štedite se da biste osigurali njegovu dugovečnost.

Osećaćete snažno privlačenje ka pozitivnom, pa iako možda nema ništa „pogrešno“ samo po sebi, što ima veze sa vašim romantičnim životom, u vašem svetu uvek ima mesta za nadogradnju.

Na kraju krajeva, savršenstvo ne ostavlja prostora za poboljšanja, a takvo „savršeno“ finale vam izgleda dosadno. Želite da imate gde da pođete sa osobom koju volite, a tokom ovog tranzita vaša vizija dugačke igre oboma će izazvati uzbuđenje i ekstazu.

Lav

Nalazite se i u svom životu i u svojoj vezi na mestu gde osećate da vam je svega dosta – a to se odnosi na negativnu energiju. Čuli ste dovoljno i sada sve što zaista želite je mir na emotivnom planu i život koji možete nazvati srećnim.

Ovog oktobra, osetićete prodornu energiju Marsa u konjunkciji sa Suncem, i to će vam pomoći u naporima koje činite da vašu vezu učinite što jačom.

Dolazićete na razne ideje u želji da udovoljite – niste neprijateljska sila koja samo predstavlja ideje za koje se nadate da ćete nekoga naterati da ih sledi – ne, umesto toga, vi ste kreativni entitet koji ima mnogo obećavajućih ideja u kojima će vaš partner pronaći svoju snagu.

Ovo je poduhvat koji se deli i deli, i uskoro ćete odigrati svoju ulogu u ponovnom stvaranju vašeg odnosa – sa mnogo uzbudljivih promena koje će uslediti za vas i vašeg partnera.

Jarac

Zgrabite ono što možete dobiti i bićete zadovoljni kako je sve tako dobro prošlo. Možda je vama i vašem partneru bio potreban mali kosmički pokret, a to je upravo ono što ćete postići sa vibracijom Sunčeve konjukcije sa Marsom koja će vas gurnuti mnogo jače prema ljubavi i posvećenosti.

Bez obzira na romantične probleme koje ste imali u poslednjih nekoliko meseci, uskoro će se obnoviti dobre vibracije – ali uz još bolje emotivne nadogradnje. Dobra, čvrsta komunikacija je sada na vašoj strani, pa je iskoristite.

Jedino snagom reči možete izvući svoju vezu iz bilo koje prethodne teškoće i pretvoriti je u nešto što podstiče vašu maštu i obećava vam zabavnu i sigurnu budućnost punu ljubavi. Ako želite da progovorite nežnosti – učinite to tokom ovog tranzita.

Ovan, Devica, Škorpija i Vodolija su ludo ljubomorni i na tuđ uspeh zelene od zavisti

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

275 Shares
275 Shares
Share via
Copy link