Godišnji horoskop Horoskop Horoskopski znakovi

Ovnove u 2020. čekaju veliki lični i profesionalni uspesi, ali moraće da budu pažljivi i taktični

Rođenima u znaku Ovna, godišnji horoskop za 2020. godinu uglavnom predviđa harmoniju i smirenost. U narednoj godini Ovnovi će biti orijentisane na davno zacrtane ciljeve i ukoliko budu dovoljno taktični, oni će se i ostvariti.

U 2020. Ovnovima će sve ići u korist, ali moraće da preuzmu inicijativu i načine prvi korak, piše portal Lepa i srećna.

Posao

U prvim mesecima 2020. godine postaćete sve pouzdaniji i konkurentniji. Pokušaćete da se probijete čistom voljom zbog jačine vaše ličnosti, ali nemojte se iznenaditi ako to ne uspe. Labavi odnosi sa vršnjacima ili saradnicima mogu biti prekinuti. Mogli bi vam zameriti nešto, biti ljubomorni i stvoriti distancu u radnom okruženju.

Možete sebe gurnuti u situaciju i do trenutka kada vidite prekid svog trenutnog posla, bilo otpuštanjem, odsustvom, smanjenjem broja zaposlenih ili spoljnim angažovanjem.

Biće to maskirani blagoslov za vas kada ćete u osetiti ko ste u svetu posla kojim se bavite i možda ćete želeti da radikalno promenite ono što radite. Budite oprezni u svojoj odluci, jer možda nećete više želeti javni posao, već možda neki više takmičarski i konkurentniji.

U svakom slučaju, vaš svet posla biće u potpunosti testiran 2020. godine. Horoskop za 2020. godinu predviđa da će i vaša karijera biti stabilnija ove godine. Ove godine možete polako da se penjete na lestvici vašeg uspeha, ali trebaće vam mnogo napornog rada za to. Jednom kada god ove godine dođe do uspeha, počećete da se osećate produktivnijim u svom poslu.

Ovo će vam pomoći da obavite više stvari na poslu. Taj osećaj bi trebalo da traje neko vreme, barem do jeseni. Možda će vam biti dosadno i možda ćete poželeti da promenite posao ove godine. Promene će se pojaviti u vašoj karijeri ove godine, a na vama je da odlučite koje ćete promene napraviti. Obavezno se sprijateljite sa vašim šefom bez obzira gde radite. To će vam pomoći da napredujete. Ovo je možda vreme da više vremena posvetite svojim više umetničkim hobijima.

Ovnovi, imaćete dovoljno gotovine da platite sve svoje račune i osnovne stvari u 2020. godini. I trošićete malo novca. Ako trošite novac, pokušajte da novac trošite na stvari koje će vam doneti novu zaradu. Ako ne, jednostavno ga štedite.

Ljubav

Kada je ljubav u pitanju, horoskop za 2020. vam kaže da će se vaš ljubavni život i ove godine stabilizovati. Proteklih godina vaše romanse su možda bile pomalo luckaste ili traumatične u prošlosti, ali ove godine stvari će biti bolje za vas i vašeg partnera.

Možete olakšati stvari svojim vezama, bilo one romantične ili ne, ako se setite da razmislite pre nego što bilo šta progovorite. Vaše impulsivno ponašanje stvoriće vam samo nevolje ove godine. Zato budite sigurni da ste razmislili o svemu što radite posebno u vreme retrogradnog Merkura 2020. a to će biti:

18. februar 2020. (Vodolija) – 9. mart 2020. (Ribe)

19. jun 2020. (Blizanci) – 11. juli 2020. (Rak)

16. oktobar 2020. (Vaga) – 2. novembar 2020. (Škorpija)

Ako ste sami i niste u vezi, možda ćete poželeti da razmislite o izlasku s nekim od prijatelja. To se može desiti. Romantika može biti pronađena na čudnim mestima. Bićete najsrećniji ako izlazite sa nekim sa kime imate mnogo toga zajedničkog.

Kada ste sa porodicom, trebalo bi da se pokušate suzdržati od toga da ne budete previše impulsivni 2020. godine. Morate da slušate šta vaša porodica traži od vas. A zauzvrat, oni će slušati šta vam treba od njih. To je veoma važna godina za sve vrste veza, dobićete ono što unesete u njih. Što bi naš narod rekao, kako seješ, tako i žanješ.

U 2020. godini zahtevi koje budete sebi postavljali a takođe i drugima, biće lakši. Odnosi su bili teški tokom poslednjih nekoliko godina, a 2020. godina vam donosi energije koje pogoduju stvaranju širih partnerstava i odnosa koji su mnogo ispunjeniji i zadovoljavajući za vas. Odnosi u kući kao i ljubavni odnosi biće lekcija koju ćete trebati naučiti ove godine, posebno do početka leta. Nakon toga stvari će ići lakše.

Možete se čak i duboko zaljubiti i imati dublje veze, čak i sa poznanstvima, od kraja leta pa do jeseni. Prošla godina je bila početak razvoja senzualnosti i intimnosti kod vas, a 2020. godine ćete videti neke nove nivoe i dublje nivoe intimnosti i smislenosti vaše veze.

Zdravlje

Kada je zdravlje u pitanju, za 2020. godinu vam se predviđa da ćete se i fizički i psihički osećati bolje ako provodite više vremena napolju ili sa prijateljima, nego na telefonu ili buljite u neku drugu vrstu ekrana. Nivoi energije će imati uspone i padove u 2020. godini. Što više dobrih stvari radite i što manje drame unesete sami u sebe, više energije ćete imati. Ove godine ćete naći više ravnoteže u svom životu. Težićete da život učinite jednostavnijim, ali to ne znači da će 2020. godina biti manje atraktivna nego proteklih godina.

Verovatno ćete biti realniji ove godine, usmereniji i ambiciozniji. Promene će se dešavati svakog dana kako bi vaš život bio 2020. bio uzbudljiviji i dinamičniji. Početkom ove godine 2020. godine imaćete mnogo lične energije. Ali kao i druga područja vašeg života, i vi se većim delom svog života osećate nemirno i nelagodno.

Najbolje ćete se osećati tokom kasnih letnjih meseci i prvih meseci jeseni. Zdravlje, ishrana i vežbanje ove godine neće vam biti na prvom mestu. Ali imaćete stabilan nivo zdravlja.

Zdravlju je potrebna pažnja, ali verovatno nećete obraćati pažnju. I dalje ćete se povezivati sa zemljom i prirodom, ali imajte na umu da bi ono što ne budete odradili moglo da vas ponovo sledi u kasnijim godinama. Nađite vremena da se posvetite svom zdravlju.

Razmišljajte godinu unapred, jer će povezujućim energijama u 2021. godini trebati vaš najveći nivo zdravlja. Poštujte ovo područje svog života. Znajte gde nosite stare rane koje se vrte oko vas. To može značiti da je potrebno neko produženo učenje vezano za nešto što želite da postignete u budućnosti. To podstiče uranjanje u vaše sisteme verovanja i njihovo istraživanje.

Razmislite od čega se bojite, šta se to vrti oko toga gde idete i zašto je taj strah tu. Dobićete potrebnu moć za napore koje budete ulagali. Očekujte da se pozabavite učenjem, duhovnošću, religijom i osećajem duha i ne izbegavajte da u njih ulažete veliki trud čak i ako vas to malo boli.

Mesečni horoskop za januar 2020. godine

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

164 Shares
164 Shares
Share via
Copy link