Horoskop Horoskopski znakovi

Ovan, Blizanci, Strelac i Vodolija su najveći brbljivci Zodijaka koji ne umeju da čuvaju tajnu

horoskop cuvanje tajni

Nije jednostavno, a pojedini stručnjaci kažu ni zdravo, baš sve tajne čuvati samo za sebe. Kada nešto kompromitujuće ispričamo osobi u koju imamo poverenja, uglavnom osetimo psihičko olakšanje.

Ipak, često je teško prepoznati kome zaista možete da verujete, a ko će jedva da dočeka da oda vašu tajnu drugima

Astrolozi smatraju da vam u tome može pomoći horoskop i izdvajaju znakove u koje ne bi trebalo imati poverenja.

Ovan

Ovnovi lako planu, a kada ih neko naljuti, u stanju su da odaju i njihove najmračnije tajne samo kako bi ih povredili. Iako zbog takvih ispada kasnije obično zažale, njihova preka narav ne čini ih osobama od poverenja.

Blizanci

Brbljivim Blizancima tračarenje je omiljen hobi, te im nemojte poveravati tajne čak ni ako su vam najbolji prijatelji. Nemojte im ipak previše zameriti, jer oni jednostavno izgaraju od želje da kad saznaju nešto novo to ispričaju drugima.

Strelac

Baš poput Blizanaca, Strelčevi obožavaju da pričaju i često su poznati kao najveći brbljivci u društvu. Uz pokoju čašicu viška pričaju i o onome što ne bi trebalo, pa ste sigurniji ako im ne poveravate svoje tajne.

Vodolija

Osobama rođenim u ovom horoskopskom znaku možete poveriti svoju najmračniju tajnu i biti sigurni da je nikada neće odati nikome, ali težinu vaših ostalih tajni proceniće oni sami. Vodolije su obično vrlo slobodoumne, pa bi mogle da se narugaju vašoj potrebi da uobičajene stvari smatrate tajnama i prepričaju ih u društvu.

10 najvažnijih datuma u 2020. godini

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


115 Shares
115 Shares
Share via
Copy link