Horoskop Horoskopski znakovi

Ovan, Blizanci i Ribe uživaće u sreći, bogatstvu i ljubavi od 23. maja do 10. oktobra

retrogradni saturn

Retrogradno kretanje planeta po pravilu donosi izazove, nedaće, probleme i pogreške. Ipak, kada je retrogradni Saturn u pitanju situacija je nešto drugačija. Retrogradna faza Saturna zadužena je za tzv. ‘zakon karme’.

Zakon karme donosi nagrade, ili kazne, a sve u zavisnosti od toga kakva su nam bila dela u prošlosti. Pojedinima će do 10. oktobra na naplatu doći sve negativno što su činii u prethodnom periodu, ali postoje i oni koje čekaju vredne nagrade sa sva dobra dela, trud i zalaganje.

Retrogradni Saturn počinje 23. maja i trajaće sve do 10. oktobra, a Ovan, Blizanci i Ribe osetiće sve blagodeti dobre karme.

Ovan

Prve pozitivne efekte retrogradnog Saturna osetićete porodičnoj sferi. Razrešićete stare konfilkte, komunikacija će vam se vidno poboljšati, što će dovesti do konačnoh pomirenja.

Finansijsko stanje će vam se znatno popraviti, što će vam omogućiti da izmirite i stare dugove.

I na polju ljubavi smeši vam se povoljan period, a mnogi Ovnovi započeće novi romantičan odnos.

Sve navedene pozitivne promene učiniće dobro i vašem celokupnom zdravlju.

Blizanci

U narednih nekoliko meseci pred vama je period harmonije i stabilnosti. Razrešićete mnoge nesuglasice koje ste u prošlosti imali i sa prijateljima i sa porodicom i napokon će vam se razbistriti koga vredi zadržati u životu, a koga ne.

U sferi ljubavi očekuju vas vredne nagrade. Zauzeti Blizanci rešiće sve nesuglasice koje su imali sa partnerom i uživaće u periodu harmonije, bliskosti i strasti.

Stabilno finansijsko stanje, uz dobro planiranje, omogućiće vam da se upustite u korisna i produktivna ulaganja.

Ribe

Vi ćete posebno imati koristi od energije Saturna, pošto će vas podstaći da se pre svega okrenete sebi. Konflikti iz prošlosti i zaista će postati stvar prošlosti, a vrlo je moguće da će neki stari prijatelji doneti novu osvežavajuću energiju u vašu svakodnevicu.

Ovaj period biće savršen za oprost i raskidanje sa lošom karmom.

Očekuje vas osetno poboljšanje finansija i radikalan napredak u profesionalnom životu.

Savet Ribama je da tokom ovog perioda započnu sa ozbiljnijim fizičkim ativnostima, koje će im neminovno popraviti samopouzdanje i doneti dobro zdravlje i formu.

Rakovi, Strelčevi i Ribe su poput magneta za sreću, a život im je pravi bingo

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

2.9K Shares
2.9K Shares
Share via
Copy link