Ljubavni horoskop

Ovnu, Biku i Vagi retrogradni Merkur vratiće veru u ljubav, emotivno će procvetati!

ljubavni par

Ljubitelji astrologije sa nestrpljenjem isčekuju da Merkur prestane da se kreće unatrag i da se “vrati na svoju pravu putanju”.

Naime, kada se Merkur kreće retrogradno, šanse za nesporazume u komunikaciji su znatno povećane a u tom periodu ćemo i mnogo burnije reagovati. Takođe će nam se događati učestali kvarovi elektronskih uređaja, a radnje koje tumačimo kao naporne i kompleksne morali bi konačno privesti kraju.

Međutim, pojedinim znakovima horoskopa omraženi prelazak mogao bi da bude uvod u blistavu fazu života. Ovo se, najpre, može odraziti na ljude kojima se u momentu rođenja retrogradni Merkur nalazi u natalnoj karti.

Isto tako, u periodu do 3. juna sa mogućim odstupanjem od deset dana, stručnjaci predviđaju da bi za tri horoskopska znaka pomenuti period mogao da donese ogromnu radost na emotivnom polju,

Ovan

Postoji velika šansa da se ovnovi zaljube u osobu koju su do sada posmatrali isključivo na prijateljski način.

Veliki broj predstavnika ovog vatrenog znaka uticaj retrogradnog Merkura navešće da osobe kojima su pružali svoje poverenje posmatraju u sasvim novom ruhu i iz ljubavnog ugla.

Da to ostvare biće im potrebno samo malo uloženog napora i prijateljski odnos vrlo lako će pretvoriti u ljubavnu romansu; jedino je potrebno da prema prijatelju/prijateljici kroz nekoliko romantičnih poteza iskažu svoju romantičnu narav i on/ona će im uzvratiti istom merom.

Bik

Većini bikova koji su bili u dugoj potrazi za sudbinskom ljubavlju retrogradno kretanje Merkura u Blizancima nagoveštava da će konačno pronaći srodnu dušu.

Ona bi mogla biti neko koga ste skoro upoznali i prepoznali kao idealnu osobu za emotivnu vezu, ali i osoba sa kojom odavno niste u kontaktu.

Najvažnije je da se vodite emocijama, jer bi ovo mogla biti prava ljubavna bajka, ukazuju astrolozi.

Vaga

Vage već duže vreme osećaju naklonost prema osobi koju su sreli putem posla, međutim, skeptični da intimne odnosne povezuju sa onim na poslovnom planu, odlučili su da se ne upuštaju u takvu emotivnu vezu.

Još jedan razlog bi mogao biti i jaz u godinama, što im dodatno komplikuje odluku.

Ipak, vage će uz pomoć retrogradnog Merkura prevazići ovaj “kamen spoticanja”, doneti odluku da se prepuste emocijama i izgraditi predivan ljubavni odnos kakav nisu ni sanjali.

Izvor: Your Tango / Telegraf

Rak, Lav i Škorpija od 21. maja biće potpuno suludo opsednuti bivšim ljubavima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

1.4K Shares
1.4K Shares
Share via
Copy link