Horoskop Horoskopski znakovi

Ovan, Bik i Strelac 19. juna izbrisaće iz života toksične ‘ja pa ja’ prijatelje zauvek

svadja

19. juna 2022. tri horoskopska znaka će dobiti priliku da poboljšaju svoje živote tako što će se osloboditi toksičnih ljudi iz svog okruženja. Oni koji su problematični, koji isisavaju vreme i energiju biće uklonjeni iz naših života žustrim emocijama, a mi nećemo oklevati da ih pustimo.

Da, u nedelju je Mesec u kvadratu sa Merkurom i priteći će u pomoć. Dobićemo nagoveštaje iz univerzuma da je pravi trenutak za to. Kada pokušamo da se povučemo da bismo svedočili svojim životima, možemo videti kako se neke stvari odvijaju neverovatno dobro.

Ipak, te ‘druge’ stvari ‘nisu u redu’. Ono što nije u redu je da postoji neko u vašem životu, upravo sada, ko neprestano blokira vaš napredak i osporava vaše čitavo postojanje.

Ova osoba vam ne čuva leđa, a vi ste bili glupi kada ste pomislili da će se ona ikada iznenada ‘promeniti’. jer neće. Ono što je potrebno je VAŠA promena. Vreme je da pustimo ovog prijatelja – jer to ne ide nikuda.

Toksično ponašanje koje ćete primetiti ove nedelje izgleda odjednom mučno. To je sve što je trebalo; promena perspektive.

Pokušali ste da skrenete pogled sa istine, ali Mesec u kvadratu Merkur nema to na umu jer vas pritiska da otvorite oči i dobro, pažljivo pogledate ono što je ispred vas.

Imate ozbiljno toksičnog ‘prijatelja’ u svojoj sredini i vreme je da se rešite smeća. Uradite to sada pre nego što se vratite u laži.

Ovan, Bik i Strelac su tri horoskopska znaka koji će se rešiti toksičnih prijatelja tokom tranzita Merkura u Mesečevom kvadratu u nedelju, 19. juna 2022.

Ovan

Vaš današnji osećaj je „Oh, dođavola ne“, kada budete svedok jednog od svojih prijatelja u akciji. Držali ste se ovog prijateljstva sa nekom vrstom ropske odanosti u prošlosti, kao da prijateljstvo sa ovom osobom od detinjstva dolazi sa ugovorom u kojem se kaže da ona mora da bude u vašem životu zauvek, bez obzira koliko problematična može postati.

Sa Mesečevim kvadratom Merkura na vašoj strani, videćete tačno taj nepisani ugovor i raskinuti ga. Dosta sa lojalnošću! Bili ste odani i odani ovoj osobi. Sve što vam daju zauzvrat je ogorčenje i sedišta u prvom redu njihovom beskrajnom egu.

Imate i previše čime da se bavite u svom životu; poslednja stvar koja vam je sada potrebna je da priteknete u pomoć prijatelju koji traži da mu priteknete u pomoć svakih deset minuta. Mogu li oni samo pokušati da urade nešto nezavisno, a da vi to ne radite umesto njih? Dajte im tu šansu. Pustite ih.

Bik

Kada pustite svog toksičnog prijatelja, činite to graciozno da ga ne povredite. Kada se vrate po još, kažete im da vi više niste prijatelji i da bi bilo dobro da se povuku. Kada sami sebi naprave žurku sažaljenja i pozovu vas da podržite njihovu bedu, podsetite ih da vam više nisu prijatelji.

Zatim, Mesec kvadrat Merkur vam pomaže da pređete tačno na stvar. Nema više ove ljubazne rutine. Trenutno imate ozbiljno toksičnu osobu u svom životu, a oni ne shvataju vaš nagoveštaj. Morate da zatvorite vrata pred njima, jer će oni samo nastaviti da vas kidaju i crpe vašu energiju.

Ovo je deponija toksičnog otpada osobe koja se hrani pažnjom koju dobija stvarajući situacije koje mame ljude. Vreme je da prekinemo tu liniju.

Strelac

Mesec u kvadratu Merkur je prijatelj kome danas možete da verujete, jer će vas izvući iz obaveze u koju ste se upali. Govorimo o vama i nekoliko vaših prijateljstava. Ne izgledaju dobro.

Možda ste bili usamljeni kada ste pristali na njih, ili možda jednostavno niste videli od čega su napravljeni, ali tokom ovog tranzita, svetlo će jako sijati na ono što te ljude čini tako odvratnim za vas.

Dve osobe u vašem životu ne izazivaju ništa osim nevolje. Traže pažnju zbog svojih pogrešnih postupaka, a kada ne dobiju odobrenje, pretvaraju se u ljuta čudovišta koja se neće zaustaviti ni pred čim da postignu svoj cilj.

Istina je da ste prerasli njihovu zamku gluposti. Vi ste rasli, oni su ostali isti, a na duge staze, ta veza je stagnirala, kao bara puna komaraca. Sve što želite je da pobegnete. Uradite to. Trčite.

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUL 2022: Škorpija ulazi u vezu, Rak u emotivnoj dilemi

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

321 Shares
321 Shares
Share via
Copy link