Horoskop Horoskopski znakovi

3 znaka Zodijaka u sezoni Ribe 2024. otkriće svoje skrivene talente i njihov život se menja

horoskop mart 2024 pun mesec
Foto; Freepik/prostooleh

Ribe su sanjiv, senzualan i intuitivan znak. Sezona Riba donosi duboke transformacije i važne spoznaje koje će kasnije postati osnova za odluke koje menjaju život.

Astrolozi kažu da će ovaj period pomoći da se otkriju skriveni talenti. Vreme je da uronite u inspiraciju jer kreativnost može postati osnova koja će vam pomoći da prebrodite teške periode.

Ovan

Osetićete da vas tok energije usmerava da otvorite nove horizonte. Zvezde predstavljaju potpunu transformaciju, uključujući emocionalno isceljenje i duhovno pročišćenje od negativnih uticaja.

S obzirom na to, nije iznenađujuće da će sezona Riba probuditi vašu intuiciju. Pre svega, treba da slušate sebe, a ne da tražite tuđe savete kako biste doneli pravu odluku i krenuli putem razvoja.

Pokušajte da posvetite više vremena svakodnevnim praksama meditacije, uronite u hobije i bavite se sportom. Takođe je važno voditi računa o svom zdravlju.

Bik

Nemojte zanemariti inspiraciju. Čak i ako imate previše stvari na dnevnom redu, pokušajte da odvojite bar sat vremena za kreativnost. Timski rad će takođe biti uspešan jer će zajednički projekti doneti velike zarade.

Zvezde savetuju da pokažete svoju individualnost. Jupiter, planeta razvoja i ekspanzije, sada je u vašem znaku.

Slušajte svoju intuiciju i nemojte zanemariti mogućnosti za samorazvoj. Kursevi, obuka i samoobrazovanje će igrati ključnu ulogu.

Ribe

Očekuje vas veoma težak, ali važan period. Otključaćete skrivene talente. Ovo je vreme za intenzivnu kreativnost, samoizražavanje, pronalaženje inspiracije i sprovođenje planova.

Venera u Ribama će promovisati unutrašnju harmoniju. Dozvolite sebi da na neko vreme zaboravite na sve nevolje ovog sveta i samo se uronite u umetnost. To može biti pisanje knjige ili slušanje klasične muzike. Ne morate ništa da kreirate, samo izaberite umetničko polje koje vas ispunjava. Idite na izložbu. Pogledajte istorijski film. Uradite nešto svojim rukama.

Pored toga, na podsvesnom nivou, neki deo vas može doživeti sećanja iz prošlih života kroz snove i deža-vu. Nemojte ih ignorisati: oni vam mogu pomoći da donesete sudbonosnu odluku.

Pavel Globa otkriva da će drugi deo marta 2024. biti jako izazovan za 4 znaka – pred njima je posebno težak period

Čitajte Luftiku na Google vestima

39 Shares
Share via
Copy link