Horoskop Horoskopski znakovi

Ovan, Bik i Ribe od 4. aprila doživeće pravi ljubavni vatromet

Dobre stvari dolaze onima koji čekaju, a takav je slučaj sa tri znaka zodijaka kada se Sunce spoji sa Merkurom u Ovnu 4. aprila 2022. godine.

Ako postoji jedna osobina koja se može automatski povezati sa tranzitom Sunca u konjunkciji sa Merkurom, to je brzina. Situacije se brzo razjašnjavaju tokom ovog događaja. Zaključci se donose. Labavi krajevi se eliminišu. Ovo je vreme kada se ljubimo i mirimo.

Ovo je tranzit koji promoviše dobre vesti i pametne izbore. U ovom slučaju, ‘brzina’ ne znači nužno žurbu, već je više na liniji obavljanja stvari. Oslobađamo se onoga što ne funkcioniše, ali činimo to na efikasan način.

I ovako idemo na brzi put ka dobrom ljubavnom životu. Sunce u konjunkciji sa Merkurom omogućava parovima da se suoče jedno s drugim u svrhu istinske komunikacije. Strah nestaje.

Sukob liči na razgovor i niko uplašeno ne beži. Ovaj astrološki tranzit je koristan za parove koji žele da ostanu zajedno, ali se plaše kolapsa. Neće biti pogoršanja. Postoji samo jedna šansa da bude bolje.

Dakle, ako vam je važan najbolji ljubavni život, otvorite se radosnoj energiji Sunca u konjunkciji sa Merkurom.

Neka to izgradi vašu snagu i nemojte se plašiti da kažete šta vam je na umu. Zapamtite ovo: možete imati najbolji ljubavni život. Samo je potreban trud, kompromis i iskrena komunikacija.

Dakle, počevši od 4. aprila 2022., ovo su tri horoskopska znaka sa najboljim ljubavnim životom:

Ovan

Jedan od razloga zašto ćete iskusiti radosti sjajnog ljubavnog života tokom konjunkture Sunca sa Merkurom je taj što volite da pređete na stvar, a to je ono što ćete vi i vaš partner raditi. Uvek ste znali da je najbrži put do rezultata preko direktne linije; zašto se više razvlačiti, jer je to samo gubljenje vremena.

Vi i vaš partner ste razmišljali o ideji da raskinete, ali nijedno od vas nema srca za to, tako da vam preostaje ideja da pokušate. Možete li pokušati, želite li pokušati? Da, radite na tome kao i tvoj partner.

Ako možete da presečete svegluposti i pređete pravo na stvar, oboje ćete videti svetlo i shvatiti kako da postupite. Sve je u komunikaciji, što takođe znači da vi, Ovnovi, morate da to uradite sa saosećanjem i strpljenjem, što vam je ponekad teško.

Bik

Ako postoji neka lekcija koju ste naučili, to je ona u kojoj ćete otkriti da je strpljenje neophodno u odnosima. Možda niste imali strpljenja u prošlosti, ali toliko volite osobu sa kojom ste da počinjete da se učite da budete strpljivi sa njima, jer oni nisu savršeni ljudi.

Onda, opet, ko je? Svi mi treba da živimo i volimo u okruženju prihvatanja, a to znači da ako će romansa uspeti, obe strane moraju da prihvate i rade sa dobrim i lošim stranama jedni drugih.

Sunce u konjunkciji sa Merkurom radi za vas kao brzi put do prosvetljujućih informacija; razumete — strpljenje plus saosećanje jednako je sjajnom ljubavno iskustvo. Vi to želite, oni to žele, a posao je pred vama. Idite napred i pobedite. Očekuje vas najbolji ljubavni život.

Ribe

Jedna od najboljih stvari o tome kako ovaj tranzit, Sunce u konjukciji sa Merkurom, funkcioniše za vas je vaš način na koji pristupate osobi sa kojom ste u vezi. Vi i ova osoba ste prošli kroz mnogo toga zajedno, a u prošlosti ste dozvolili da teža iskustva dominiraju vezom.

Kao da ste zajedno odlučili da se ponašate depresivno jer ste oboje doživeli nešto depresivno. Sa Suncem u konjunkciji sa Merkurom, dobićete novi izgled i priliku da promenite taj stari, opterećujući stav.

Zamislite ovaj tranzit kao novi početak. Imate sve što vam je potrebno, uključujući partnera koji vas voli. Ako su voljni da počnu iznova, onda ćete vas dvoje biti na dobrom putu da stvorite blaženu i dugotrajnu romansu.

Pun Mesec u Vagi od 16. aprila promeniće život ovim horoskopskim znakovima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

1.3K Shares
1.3K Shares
Share via
Copy link