Lifestyle Pabovi Vesti Novi Sad

Policijski PUB 92 – ovo je najsigurnije mesto u Novom Sadu

Policajac u penziji i kolekcionar Boris Ladišić je godinama skupljao policijske značke, ambleme, kape, unifome i to ne samo sa ovih prostora već iz celog sveta, a umesto u muzeju on je odlučio da ih izloži u policijskom PUB-u 92.

policijski-pub-ns
Foto: Marko Subotin

Kada se uputite u ulicu Ilije Ognjenovića 8 kako biste popili pivo u pabu prvo se zapitate da li ste nešto pogrešili, a onda vas ljubazni vlasnik Boris uveri u to da ste na pravom mestu. Ovde možete upravo od njega saznati mnogo o različitim policijskim uniformama, značkama, amblemilma, kapama, ali i probati ih, što je posebno zanimljivo mlađoj populaciji.

Foto: Marko Subotin

– Mi kolekcionari razmenjujemo kape, unifome, značke, ambleme, a ovaj hobi mi je doneo poznanstva širom sveta. Ono što sam shvatio je da svi policajci, kad ostave po strani kulturne razlike, imaju iste probleme gde god da se na svetu nalazili – kaže Boris i dodaje da mu je najdraži predmet u lokalu onaj koji mu je stigao čak iz male policijske stanice Makao zbog njihove specifične samouprave.

policijski-pub
Marko Subotin

On u šali kaže da je ovo sigurno najbezbedniji pab u gradu, što nije daleko od istine, jer ovde dolaze i policajci i ljudi u civilu. Upravo je to bio cilj otvaranja ovakvog mesta, da bi se više družili svi oni. Ovaj pab je naročito prijateljski nastrojen prema policajcima, a oni koji dođu u uniformi dobijaju besplatno bezalkoholno piće. Osim prema njima prijateljski su nastrojeni i prema psima, pa i njih možete dovesti u ovo mesto. Cene su pristupačne, a neće ih menjati ni 31. decembra.

Interesantno da je da se ovde pušta isključivo bluz, pa mnogi dolaze upravo zbog toga, jer retko koji pub može to da ponudi. Iako radi tek mesec dana PUB 92 je već dobio svoje stalne goste. Borisu su pohvale uputile kolege iz Srbije, ali i oni iz inostransva koji su mu rekli da nisu još videli ovako nešto. Radno vreme paba je 23h radnim danima, a petkom i subotom do 1h.

Više možete saznati na njihovoj Facebook stranici.

Pogledajte još fotografija iz ovog PUB-a u galeriji

Pročitajte još nešto više o novogodišnjim ukrasima

Avatar

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

857 Shares
857 Shares
Share via
Copy link