Lifestyle Magazin

Otac Tadej je sam sebi izlečio reumu i teške bolove uz pomoć čaja od ribizle

otac-tadej

Otac Tadej je jedan od najvećih pravoslavnih duhovnika. Njegove misle i mudrosti i danas se prenose. U svojim besedama Otac Tadej je otkrio i kako se boriti sa nekim bolesti. I što je još važnije, kako ih izlečiti.

U Srbiji je od davnina popularno tretiranje bolesti narodnim lekovima; neki su čak više verovali narodnoj medicini nego zvaničnoj.

Otac Tadej nije bio iz te grupe ljudi – patio je od reume koja mu je zadavala nesnosne bolove u zglobovima, kao i od zakrčenja vena, prenosi Still.

Išao je kod lekara, ali za njegovo stanje nije bilo leka koji bi ga u potpunosti izlečio. Tada se okrenuo narodnoj medicini, odnosno receptu koji je pronašao u knjizi o lekovitom bilju.

Okrenite leđa grehu: Recept Oca Tadeja koji pomaže u lečenju karcinoma

Evo kako je sve to bilo:

“Bila neka lekarka u Beogradu, neka sestra Borka, po njenom uputstvu ja sam godinama išao u banju, zbog reume i gastritisa. Ne pomaže banja, samo malo ublažava. Lekovi isto tako. Pa mi je dodijala ta banja.

Ponekad sam išao dva puta godišnje. Pa reknem da više neću ići, pa šta bude neka bude. Ali stara bolest, desna ruka mi se bila dva puta ukočila. A doktor kaže: vežbaj, čoveče, izgubićeš i drugu ruku.

Stalno sam imao bolove. Kad god podignem ruku, bolovi; ne mogu ni da se prekrstim. A imao sam knjigu o travama, pa pogledam, možda ima nešto.

U knjizi opisuju jednog lekara u Parizu, koji je lečio jednu ženu svu reumatičnu i nepokretnu.

19 drevnih isposničkih pravila koja će vas osloboditi tuge i depresijee

Davao joj je da pije čaj od listova crne ribizle, i potpuno je izlečio. Ja kažem bratu, idi u rasadnik, naći ćeš negde, pa kupi koliko možeš da kupiš sadnica. I on je našao 20 sadnica i doneo.

I čim je prolistao, ja odmah počnem da pijem čaj. U pola litre stavi se 10-20 liski, u ključalu vodu, i posle jedan ključ-dva, izmaknem.

Treba da se pije bez šećera. Jednostavno vruću vodu. Ja uzmem na kašičicu meda na jezik, dok ne popijem pola litra čaja. I tako ujutro, uveče, i vidim da mi je dobro. Sve lakše i lakše i nema bolova, nemam ništa.

I eto, nestala reuma i gastritis, i zakrčenje vena.

Hrana čini svoje. Mi svi volimo da jedemo do sita.

Unosimo u sebe mnogo kalorija, a onda organizam prima koliko mu je potrebno, što može, što ne može ostaje i taloži se u mišićima. Potom nastaje gastritis i zakrčenje vena. I onda stradaju kao i ja, jer vole da do sita jedu.

Ti ne jedeš umereno, čoveče, nego uvek se presićavaš. I nijedan lek ne deluje na ta oboljenja kao čaj od crne ribizle.

Vitamin C mnogo osvežava i daje potencijal srcu, ali nije za reumu. Nju rastvara samo čaj od lista crne ribizle.”

Monah Arsenije sa Ostroga tvrdi da uzrok svih bolesti i muka leži u uništavanju žene

Tamara Obradović

Tamara Obradović

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


30 Shares
Share via
Copy link