Novi Sad

Optike u Novom Sadu sa najboljim stručnjacima, gde znate da ste u sigurnim rukama

Mnogo toga što je vezano za probleme sa vidom možemo rešiti na jednom mestu, a to su kvalitetne optike u Novom Sadu u kojima možemo obaviti kompletan očni pregled kod lekara oftalmologa i pazariti naočare za vid, kontaktna sočiva, kao i kvalitetne sunčane naočare sa zaštitom od štetnog UV zračenja. U njima vam su vam na raspolaganju i servisiranje, sva prateća oprema i sredstava za održavanje.

Ako primetite da se naprežete dok čitate, slika vam se muti, ili ne vidite jasno na daljinu, imate glavobolje – moguće je da ste dobili dioptriju ili vam se pogoršala. Sledi poseta oftalmologu, utvrđivanje dioptrije i potraga za savršenim parom naočara ili odgovarajućih kontaknih sočiva. Ako brinemo o našim očima, nikako ne treba da zanemarimo i zaštitu očiju od sve štetnijeg sunčevog zračenja.

U dobro snabdevenim optičarskim radnjama pronaći ćete zavidan broj ženskih, muških ili unisex modela naočara, svetskih top dizajnera i onih manje poznatih, pristupačnijih brendova.

Naočare danas nisu kao što su nekad bile. Tehnologija izrade savremenih stakala i sočiva je daleko napredovala u odnosu na raniji period, a okviri renomiranih proizvođača su vrlo udobni i lagani poput pera. Što se tiče stakala, u ponudi su monofokalna, bifokalna, i progresivna stakla, a dostupni su i modeli za zaštitom od štetnog zračenja plave svetlosti ekrana koja zamara oči.

Svako od nas ima razlog da ode u jednu od novosadskih optika, a za vas smo izdvojili one koje se kvalitetom usluga i bogatim asortimanom posebno izdvajaju. Napominjemo da, pored ovih izvesno postoje i druge kvalitetne optike, ali lista koju imate pred sobom predstavlja one najbolje ocenjene prema iskustvima i preporukama njihovih brojnih zadovoljnih klijenata.

Sfera optika

Kada govorimo o najboljim optikama u Novom Sadu, Sfera optika u sklopu Očnog centra Sfera s pravom zaslužuje svaku preporuku! Nalazi se na Grbavici, u Ulici Miše Dimitrijevića 28, gde će vas u  prijatnom i modernom ambijentu, opremljenom najsavremenijom opremom, dočekati ljubazno, stručno i posvećeno osoblje.

optika-sfera-novi-sad

Na čelu Sfera Medike je Spec. dr med. Sabina Fijuljanin-Sadiković, specijalista oftalmologije, sa bogatim 18-ogodišnjim lekarskim iskustvom.

Ono što ih izdvaja od drugih je to što se u sklopu očnog centra i optike nalazi i očna ordinacija, a sve preglede, temeljno i stručno obavlja isključivo specijalista očni lekar. Ovde možete obaviti sve optičarske usluge, i u velikoj ponudi naočara, okvira i sočiva za žene, muškarce i decu – odabrati one prave za vas!

Za sve kupce naočara, Sfera je obezbedila kontrolu vida kod njihovog očnog lekara.

Veliki asortiman dioptrijskih i sunčanih naočara, dioptrijskih i kontaktnih sočiva, i najbolja stakla svetskih proizvođača: Ray Ban, Tom Ford, Chloe, Dolce Gabbana, Gucci, Versace, Armani, Swarovski, Vogue, Silhouette, Guess, Police, Dsquared, Fila, Salvatore Ferragamo, Lacoste, Ralph Lauren, Yohji Yamamoto, Carrera, Sferoflex, Yves Saint Laurent, Celine, Bottega Veneta i mnogih drugih – ispuniće sva vaša očekivanja!

Naravno, cena je jako bitna. Stoga je Sfera pripremila veoma široku lepezu proizvoda, koja pored najpoznatijih svetskih top brendova, obuhvata i proizvode kvalitetnih, a povoljnih proizvođača, u najboljem odnosu cene i kvaliteta, za svačiji ukus i džep.

Sfera raspolaže i bogatom ponudom sočiva, bilo da se radi o monofokalnim, multifokalnim, terapeutskim ili kontaktnim sočivima u boji, proizvođača Ciba vision, Air optix, Bausch&Lomb, Johnson & Johnson, Frequency – u Sferi imaju sve!

Ponosni su i na ponudu dioptrijskih sočiva (korektivnih stakala) vodećih svetskih i domaćih  proizvođača: Essilor, Zeiss, Hoya, OKM, Pol.

U zavisnosti od lekarskog nalaza i recepta, uz maksimalno skraćeno vreme izrade naočara, iskusni optičari i prodavci Sfere će za vas uvek naći najbolje rešenje, bilo da se radi o multifokalnim ili foto-osetljivim naočarama, ili će pak za vašu visoku dioptriju odabrati pravi stepen tanjenja stakala.

Usluge optike:

 • sunčane naočare
 • dioptrijski okviri
 • dioptrijska korektivna sočiva
 • kontaktna sočiva
 • usluge optičara

Kad je vreme za naočare, vreme je za Sferu!

Posetite ih ili zakažite pregled putem telefona: 021 301 4001; 064 1765 814; 064 153 5785 , ili u DM na njihovom Instagramu

Optika Opticline

Opticline optika je porodična firma, sa tradicijom kvaliteta dužom od 2 decenije. Smešena je u Železničkoj ulici br. 44, gde će vas dočekati prijatno i stručno osoblje, koje će vam pomoći da odaberete najbolji  proizvod za sebe. Zadovoljni klijenti optike Opticline ističu njihovu posvećenost i ljubaznost, odličan izbor, brzinu i preciznost izrade.

Pored neizostavne estetike dioptrijskih okvira, Opticline na prvom mestu ističe njihovu udobnost i izdržljivost, a sve u službi dobrog vida svojih klijenata.

Pored  profesionalnog pregleda očiju (određivanje dioptrije), uz stručno savetovanje vezano za vaše potrebe, kao i pomoć pri odabiru odgovarajućeg okvira i kontaktnih sočiva, u ovoj optici možete dobiti kvalitetnu i brzu izradu naočara, veliki izbor sunčanih i dioptrijskih okvira, kontaktna sočiva i servis svih vrsta naočara.

 • Radno vreme: radnim danima 8-19 h, subotom 9-13 h
 • Adresa: Železnička 44, Novi Sad
 • Tel: 021/6619‑009

Optika Zorić

Smeštena u centru Novog Sada, (iza glavne pošte), u Poštanskoj ulici br.5, Optika Zorić uz odgovoran i profesionalan pristup svakom klijentu, ekspeditivnost i zalaganje, uspešno posluje još od 1987. godine.

Prodajni objekat ove optike nudi veliki izbor okvira za dioptrijske naočare, sunčanih naočara poznatih svetskih proizvođača, kao i kontaktnih sočiva – Ciba Vision, Bausch Lomb, Zeiss, Cooper Vision. Optika Zorić je ovlašćeni distributer renomiranih svetskih brendova kao što su Ray Ban, Police, Prada, Vogue, Sting, Givenchy, Furla.

U ovoj optici možete obaviti i kompjuterski pregled vida, što se uz kupovinu naočara ne naplaćuje. Po povoljnim cenama ovde se vrši ugradnja svih vrsta stakala, progresiv, bifokal, plastike raznih slojeva zaštite i indeksa, foto plastike.

 • Radno vreme Optike Zorić: radnim danima 9-20h, subotom 9-14h
 • Adresa: Poštanska 5, Novi Sad
 • Telefon: 021/ 451-080

Optika Pašćan

Kada govorimo o kvalitetnim optičarskim radnjama u Novom Sadu, teško da ćete naći nekog ko nije čuo za Optiku Pašćan, porodičnu firmu s tradicijom kvaliteta dugom više od 30 godina. Od osnivanja 1989. godine do danas, Optika Pašćan neguje rad  zasnovan na kvalitetu i kvantitetu izrade očnih pomagala što je čini prepoznatljivom kada je optičarska struka u pitanju.

U optikama Pašćan dostupno vam je kompjutersko utvrđivanje dioptrije uz stručnost i iskustvo njihovih optometrista, a na vama je samo da zakažete termin koji vam odgovara.

Na raspolaganju vam je veliki izbor dioptrijskih i sunčanih okvira, prodaja i ugradnja najkvalitetijih dioptrijskih stakala Zeiss, Essilor, Hoya, Pol, OKM, kao i sve vrste popravki. Tu je i veliki izbor kvalitetnih dioptrijskih i sunčanih naočara poznatih svetskih firmi, kao i sve vrste kontaktnih mekih, tvrdih, gaspropusnih i sočiva u boji.

 • Optike Pašćan smeštene su na čak 3 lokacije u gradu: Spens, Sutjeska 2, tel: 021/530-474; Šafarikova 13,tel:: 021/520-204; Bulevar Cara Lazara 76, tel: 021/382-1859

Optika Džinić

Očni centar Džinić je prvi privatni očni centar osnovan u Novom Sadu 1989.godine, koji se nalazi se u Vršačkoj 34. U okviru očnog centra u nalazi se Optika Džinić i drugi maloprodajni objekat optike u Dunavskoj ulici br. 23.

U modernom i prijatnom ambijentu Optike Džinić, možete uraditi oftalmološki pregled i određivanje dioptrije, a nakon toga opredeliti se za odgovarajuća dioptrijska stakla i okvir. Pored naočara za odrasle na ovom mestu možete pronaći veliki izbor ramova za decu kao i kvalitetna kontaktna sočiva i sočiva u boji.

U njihovoj ponudi nalaze se dioptrijske i sunčane naočare najpoznatijih brendova, a stručni kadar iz oblasti optike uvek je tu da svakom kupcu pomogne prilikom izbora.

Optičarska radnja Džinić vrši ugradnju specijalnih stakala sa visokim stepenom zaštite od grebanja, maglenja i loma koja su preporučena od strane proizvođača.

Adrese i telefoni: Vršačka 34, Novi Sad, 021/500-490; Dunavska 23, Novi Sad, 021/662-3232

Istraživali smo koje su najbolje oftalmološke klinike u Novom Sadu

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


81 Shares
Share via
Copy link