Magazin

Olivera Jovićević dala otkaz na RTS-u posle 18 godina, poznato čime će se baviti u budućnosti

olivera-jovicevic
Foto: Instagram/Olivera Jovicevic

Olivera Jovićević, voditeljka političke tok-šou emisije „Upitnik“, i jedno od najprepoznatljivijih lica RTS-a, dala je otkaz na pomenutoj televiziji.

Ona je informaciju o otkazu podelila na svom Instagram profilu.

„Dragi prijatelji, želim da vas obavestim da je posle 18 godina mog rada na Radio-televiziji Srbije došlo vreme za promene. Zahvaljujem se svim mojim kolegama sa kojima sam gotovo dve decenije sarađivala radeći emisiju Upitnik, koja je u nekoliko sezona, prema zvaničnim merenjima, bila najgledaniji tok-šou na svim televizijama i, verujem, imala važan uticaj u srpskoj i regionalnoj javnosti“, napisala je Olivera i dodala:

„Hvala RTS-u koji mi je pružio priliku da od mog dolaska na javni servis, 2004. godine, na poziv tadašnjeg generalnog direktora Aleksandra Tijanića, radim na najvažnijim projektima televizije. Sa Javnog servisa odlazim u prijateljskoj i kolegijalnoj atmosferi sa uredništvom i menadžmentom i otvorenošću za svaku buduću saradnju.“

„Veliku zahvalnost dugujem mojim gostima i sagovornicima, a bilo ih je više stotina iz svih sfera života, od eksperata i profesora do stranačkih lidera i predsednika vlada i države.“

„Najveću zahvalnost dugujem gledaocima koji su 17 sezona pratili Upitnik, najdugovečniji tok-šou na svim nacionalnim televizijama, koji je predstavljao „krvnu sliku Srbije“. Svoj dalji rad nastaviću u oblasti TV produkcije i marketinga. Sa velikim uzbuđenjem pripremam nove projekte i radujem se budućim izazovima i prilikama“, napisala je Olivera Jovićević.

Voditeljka RTS o borbi sa karcinomom: Nisam želela da me sažaljevaju

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

16 Shares
Share via
Copy link