Vesti

Zbog jednog čoveka više od pola ekipe RTS-a zavrišilo u karantinu

rts
Foto; Printskrin/Instagram

Novinarska ekipa Javnog servisa doživela peh na Olimpijadi u Tokiju. Naime, više od pola novinarske ekipe koja je otputovala da izveštava sa Olimpijade smeštena je u karantin zbog jednog stranog novinara koji je putovao sa njima 19. jula a ispostavilo se da je bio zaražen.

-Većinu mojih kolega od sutra nećete gledati u direktnim uključenjima iz Tokija zbog nepoznate osobe koja je sedela blizu njih na letu između Frankfurta i Tokija 19. jula. Ne znamo ko je ta osoba, znamo samo da je sedela u njihovoj blizini i da moraju u karantin“, saopštio je novinar Predrag Milinković u uključenju u Dnevnik RTS, preneo je portal Nova.rs.

Kako je on naveo, novinari RTS-a su u karantinu gde čekaju PCR test i nadaju se dobrim vestima.

-Svi su vakcinisani i nalaze se među 33 putnika u karantinu, svi su se pridržavali pravila. Ekipa kojoj je omogućeno da nastavi da radi to će i činiti, samo sa smanjenim kapacitetima i uz podršku kolega u Beogradu. Verujem da će svi biti negativni, kao što je bilo i do danas – rekao je Milinković.

Iz Javnog servisa poručuju da su svi članovi delegacije RTS vakcinisani pre odlaska u Japan, kao i da su sva četiri puta bili negativni na testiranjima po dolasku u Tokio.

RTS  vaše pravo da znate sve! Pa i da je Tito bio JosiF, a ne Josip

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


715 Shares
715 Shares
Share via
Copy link