Horoskop Horoskopski znakovi

Devica, Riba i Jarac do 16. oktobra u finansijskim problemima, moguć i gubitak posla

problemi-sa-novcem-devojka-bankrot

Jedna od najvećih prednosti astrologije je mogućnost ako ne da predvidi a ono da vam da naznake šta vas čeka u nadolazećem periodu.

U konkretnom slučaju reč je o nedelji koja nam predstoji i koja bi za ova 3 znaka mogla da predstavlja finansijsku katastrofu.

Devica

Postoji velika šansa da ćete na  izgubiti sav novac koji ćete pozjamiti ove nedelje nekome. Stoga, budite vrlo oprezni kada prosuđujete ko zaslužuje vaše poverenje jer zvezde naslućuju gubitak koji odavno niste doživeli.

Savet je da višak novca uložite u kupovinu automobila jer je peravo vreme za tako nešto.

Riba

Suzdržite se od bilo kakvog većeg ulaganja ove nedelje, posebno u vezi sa aktuelnim poslom. Moguće je da će vam neko ponuditi partnerstvo ili zajedničko investiranje što će u vašem slučaju, biti skoro siguran gubitak.

Uz oprez, ova nedelja ne mora da bude tako dramatično s obzirom da je na vidiku i nekoliko manjih finansijskih dobitaka.

Jarac

Teško je ove nedlje savladati sve izazove koje pred Jarca stavljaju zvezde. Problemi sa nasleđivanjem i kupovinom nepokretnosti od ranije, traju i dalje a rešenje nije ni na pomolu. Očekuju vas dodatni neplanirani troškovi a moguć je čak i gubitak stalnog izvora prihoda.

Jarčevima se savetuje da rasipništvo ove nedelje svedu na minimum.

U 2023. ovih 6 znakova plivaće u novcu, šanse za bogatstvo nikad nisu bile veće

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

41 Shares
Share via
Copy link