Balkan Magazin

“Vi ste meni dužni”: Ogrebali mu auto, pa ostavili zapanjujuću poruku (FOTO)

Foto: Printscreen / Facebook / Prometne zgode i nezgode

Dešava se da prilikom manevrisanja na parkingu malo neveštiji vozači ogrebu ili udare susedno vozilo.

Ukoliko vozač oštećenog vozila nije prisutan, običaj je da mu onaj koji je odgovoran za nastanak oštećenja ostavi zakačenu cedulju za brisače sa svojim podacima, kako bi nadoknadio štetu, mada se sve češće dešava da počinilac samo pobegne bez traga i glasa.

Vlasnika jednog ogrebanog automobila na parkingu u Splitu zaista je dočekala okačena poruka, doduše nešto drugačije sadržine nego što je očekivao.

Poruka oštećeno vozilo Split 2
Foto: Facebook / Prometne zgode i nezgode

“Ja sam vam ogrebao auto i dužni ste mi 200 kn. Tolika je šteta na mom Mercu. Niko”, piše u poruci koju je osoba ostavila na oštećenom vozilu.

Poruka oštećeno vozilo Split
Foto: Facebook / Prometne zgode i nezgode

Poruka je osvanula na Fejsbuk stranici “Prometne zgode i nezgode” i odmah po objavljivanju je postala viralna, a nisu izostali ni brojni komentari.

“Kako piše, tako i vozi”, “Očito piše i upravlja autom – nogama”, “IQ kao prosečna temperatura vazduha na Islandu”, “A kao Mitsubishi ne valja? Zato šta je japanski? Mrš!”, “Je*o me pas ako ne bi pola grada prevrnuo da ga nađem nakon takve poruke”,

“Krkan”,  “A ime mu je neko pomogao da napiše, vidi se iz aviona”, “Ima li igde luđeg sveta” “Možda ga je neko gledao, pa je pisao da ispadne fer”, komentarisale su naše komšije na društvenim mrežama.

Izvor: Index, Facebook / Prometne zgode i nezgode

Ostavi mi muža k*rvo: Prevarena žena uništila BMW suprugove ljubavnice (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

62 Shares
Share via
Copy link