en-lenejn
Lifestyle Magazin

Imam 56 godina i tražim brak sa gospodinom koji voli svoju majku, ali ne živi sa njom

Uspešna poslovna žena, oslobodivši se tereta tuđih mišljenja u potrazi za srodnom dušom, odlučila je da svoje marketinške sposobnosti upotrebi za „promociju“ nečeg posebnog – sebe.

En Kutbil Lenejn je tri i po decenije promovisala luksuzne apartmane na Menhetnu, a danas radi kao samostalni agent Daglas Eliman nekretnina, a svoj poslovni uspeh doslovno želi da „prekopira“ i na ljubavno polje, piše Bizlife.

Lenejn, koja trenutno prodaje kuću Brusa Vilisa, predstavila je svoje karakteristike na isti način na koji to čini sa nekretninama koje prodaje:

„56 godina, fit, traži brak sa slobodnim gospodinom koji voli svoju majku – ali ne živi s njom“.

Zavidim parovima koji su doživeli teška vremena i ostali zajedno u starosti

Ona se dala u potragu za srodnom dušom snimivši i oglas sa kreativnim nazivom „A Man for Ann“ (muškarac za En) u kojem, između ostalog, kaže:

„Uspela sam da prodam milijarde dolara vredne njujorkše nekretnine, ali jedna stvar u kojoj nisam uspela, jeste da nađen divnog, slobodnog, razvedenog tatu da se ponovo udam“.

Lenejn je razvedena 15 godina i dugo je pokušavala da pronađe srodnu dušu preko specijalizovanih sajtova, ali bez uspeha, tako da se sada odlučila na ovaj „veoma hrabar potez“, piše Blumberg.

„Dođete u određene godine kada prestanete da brinete o tome šta drugi misle i to je veoma oslobađajuće“, rekla je En Kutbil Lenejn.

Sada kada sam napunila 50, shvatila sam da sam prestara za ovih 8 stvari

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

15 Shares
Share via
Copy link