Magazin

Oglas o kojem priča Srbija: Proklinjem dan kad sam ga isterao iz salona!

Ovih dana pojavio se jedan jako zaninljiv oglas u domaćim internet oglasnicima.

Naime, jedan sivi Chevrolet Cruze 1.6, iz 2012. godine, je toliko izmaltretirao svog vlasnika, da je on odlučio da ga proda, uz oglas u kome objašnjava zbog čega mu se auto “smučio” i zašto “više nema živaca za njega”.

– Prvi sam vlasnik, prava je kilometraža, ako nekom smeta mogu časkom da je korigujem. Prodajem polovan auto i ne može posle 265.000km da izgleda kao nov jer znam kakav je bio u salonu.

– Prodajem ga jer mi se smučio, stalno mi se kvari u poslednje vreme i nemam više živaca za njega. Bolje da ga prodam nego da ga zapalim. Mrzi me da nabrajam šta sam mu sve menjao i koliko mi je para satrla kršina.

– Delova retko gde ima, a i kad nađem koštaju kao da vozim avion a ne auto. A tako i troši – kad na otvorenom troši 8 litara ja od sreće skačem, po gradu bolje da ne znate koliko troši-treba mi cisterna da je vučem za sobom. Ima ugrađen plin ali ne smem da vozim na plin jer sam zbog plina već jednom radio glavu motora na 105.000 km.

– Ne mogu više, nemam više ni para ni živaca za njega, nisam valjda osuđen da se sa njim do groba rvem. Niko neće ni da ga ukrade, ni lopovi ga neće. Nemam živaca da ga slikam više niti imam nameru da ga perem, takav je kakav je, smučio mi se. Proklinjem dan kada sam ga isterao iz salona, bio je 03.04.2012. Da je dobar ne bi bio ovde gde jeste!

Oglas za posao kao ni jedan drugi: Ne piši da si spreman na rad pod pritiskom, ovo nije konkurs za ronioca

Izvor: Telegraf

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

332 Shares
332 Shares
Share via
Copy link