Magazin

Odsekao sebi jezik kako bi udovoljio boginji i zaustavio koronavirus

24-godišnji Indijac Vivek Šarma odsekao je sam sebi jezik kako bi udovoljio indijskoj boginji Kali Mati i tim bizarnim činom samopovređivanja zaustavio širenje koronavirusa, piše magazin Times of India, a prenosi 021.

Njegove kolege, s kojima je kao kamenorezac radio u hramu u gradu Suigamu, rekli su policiji da je bio predani poštovalac boginje Kali Mata i da ju je često zazivao.

U subotu ujutro je rekao bratu da ide do pijace, a kako se nije vraćao, brat ga je uporno zvao na mobilni. Kad mu se napokon neko javio, rečeno mu je da je Vivek sebi odsekao jezik.

Pronašli su ga u drugom hramu sa sopstvenim jezikom u ruci. Hitno je prevezen u bolnicu, gde su lekari pokušali da mu prišiju jezik.

“Poslednjih nekoliko dana jako je želeo da se vrati u svoj rodni grad, ali to zbog karantina nije bilo moguće. Danas je nepromišljeno sebi odsekao jezik. Pronašli smo ga kako leži u nesvesti s jezikom u ruci, a pozvao nas je sveštenik iz hrama. Hitno je prevezen u bolnicu. Šta se tačno dogodilo, znaćemo nakon istrage”, rekao je policijski inspektor Parmar.

Blizancima dali ime Korona i Kovid

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
282 Shares
282 Shares
Share via
Copy link