gagliardi-moda-muskarci
Moda

Odela Gagliardi, muški brend inspirisan Venecijom

Malteški muški modni brend “Gagliardi“ predstavlja novu kolekciju za muškarce inspirisanu elegancijom i tradicijom Venecije. Jesenja kolekcija predstavlja miks različitih svečanih, poslovnih i ležernih komada, a u fokusu su luksuzna odela, blejzeri, kaputi, džemperi, košulje i različiti aksesoari. Paleta boja obiluje nijansama sive, plave, bakarne, bež i boje vina. Izrađeni od visokokvalitetnih prirodnih materijala Lanificio F. lli Cerruti, Canonico Barberis i Ermenegildo Zegna, obrađeni najsavremenijom tehnologijom svi modni komadi omogućuju Gagliardi džentlmenima da svakodnevno uživaju u raskoši Venecije bez potrebe za kompromisom.

gagliardi-moda-3-malezija

“Gagliardi” je pripremio veliki izbor trodelnih i mix & match odela sa jednorednim i dvorednim kopčanjem koja su ukrašena različitim detaljima sa motivima venecijanskih mozaika. Svi modeli izrađeni su od najfinije vune u kombinaciji sa detaljima tartana i mohera.

gagliardi-moda.2-novisad

Iza “Gagliardi” brenda stoji kompanija “Bortex” sa Malte koja je 50 godina prisutna u samom vrhu muške mode i proizvodnji kvalitetnih tekstila u Evropi. Prema rečima vlasnika kompanije, Sema Borga, Mediteran je izvor inspiracije svake nove kolekcije – njegova tradicija, kuhinja, određene lokacije, „la bella vita“.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share